Kb mikor ereszkedik le a has? Szülés közeledtét jelzi, vagy többnyire x időben.33 hetes vagyok
2. vagyok
Szerintem ezekre nincs mit adni. Nekem már hónapokkal a szülés előtt mondogatták, hogy milyen lenn van a hasam, és a méretéből ítélve is mindenki azt mondogatta, hogy nemsoká szülök. A hozzá értőbbek persze mondták, hogy igen, nagy a hasam, és ezért úgy látszik, mintha lenn lenne, mellesleg olyan érzés is volt, mintha lógna, de nem is lenn kell nézni, hanem ha befér a tenyered a melled és a hasad közé...nekem ez sosem következett be egyébként, mégis kiírás előtt egy nappal, kis rásegítéssel szültem.
Szóval emiatt ne aggódj. Az, hogy az arc megváltozik, egy külső szemlélő szerint, megint olyan viszonylagos. Én ebből messzemenő következtetéseket nem vonnák le, aggódni biztos nem kezdenék el emiatt.
Azért majd írj, ha megvan a baba...majd 4-6 hét múlva :)
Boldog babavárást, könnyű szülést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!