Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyivel szülés előtt ereszke...

Mennyivel szülés előtt ereszkedik meg a pocak?

Figyelt kérdés

38hetes vagyok az első babával és még semmi.

Amúgy már hónapok óta lent van a pici feje.

Tehát ő már régen "kilövőállásban" van:)

2008. szept. 16. 16:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nekem 33 hetesen befordult a szulocsatornaba,es 39 hetesen szultem meg de nem erszkedett le a pocakom sem a nyakdugot sem eszleltem hogy elment volna,igy kicsi meglepett mikor megkezdodtek a fajasok.Udv.2hetes kisfiu anyukaja
2008. szept. 16. 17:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 35+6 naposan leszállt a hasam, pont egy hete. Reggel azt tapasztaltam, hogy kapok levegőt, és megnőtt a hasam és mellem közti távolság. Egyelőre (szerencsére) még nem óhajt kibújni a drágám.
2008. szept. 16. 17:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
szia! nekem a 36. héten ereszkedett le! éreztem negyon mert a baba akkor beisfordult egyútatl és már nyugottabban lélegeztem!!meg az orvosom is megerősítette!!:)
2008. szept. 16. 19:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyáltalán nem ereszkedett le, és olvstam ilyet mástól is...
2008. szept. 16. 19:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen változó! Akár 4-6 héttel szülés előtt is leereszkedhet a pocak, főleg először szülő nőknél. Van mikor csak egy-két nappal szülés előtt, de az sem baj, ha nem ereszkedik le.

A hasleszállást az okozza, hogy a baba beilleszti vagy a fejét vagy a popóját a medencébe, attól függően, milyen fekvésű. Ha be van fordulva, az még nem egyenlő ezzel, de a megfelelő irányt azt tudja:)))

Ilyenkor tényleg könnyebb levegőt venni, több hely marad a gyomorban, de általában gyakrabban kell pisilni járni, na meg közlekedni is nehezebb lehet vele.

Tehát nem jelent semmit, hogy leszállt-e a pocak avagy sem, attól még ha nincs, akár holnap is megindulhat a szülés:).

Nekem 5 hete ereszkedett le, most már teljesen, de még nem bújt ki a kisfiam:)

Egy szintén 38 hetes kismami:D

2008. szept. 16. 21:08
 6/6 A kérdező kommentje:

Nekem mindig is fejjel lefelé volt és már két hónapja teljesen lent van a feje. A doki alulról érezte a koponyáját.

Úgy érzem már nem sok van hátra. :)

Majd írd meg ha történt veled valami.

2008. szept. 16. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!