Győri friss tapasztalatok?
Sziasztok!
Győrben fogok szülni és érdekelne, hogy milyen élményeitek, tapasztalataitok vannak a Petz Aladár Kórház szülészetével kapcsolatban.
Meg voltatok elégedve az ellátással, a körülményekkel?
A nem felújított szobák is tűrhetőek?
Étkezéssel kapcsolatban: vigyél magaddal tízórainak, uzsonnának valót, mert a reggeli és a vacsora elég kevés ahhoz képest, hogy mennyi energiára lesz szükséged. Maguk az ételek menzás minőségűek.
A higiénia komolyan mondom, hogy kiváló! Én hiába olyan szobában voltam, aminek volt egy saját fürdője egy másik szobával közösen, én a folyosóira jártam, mert azt már a kutya sem használja. A mosdók is mindig tiszták voltak, pedig azért mindenki vérzéssel látogatja azokat és sosem volt semmi.
A kórtermek átlagosak, a viphez nem volt szerencsém, de már láttam. Ugye saját fürdő, tévé, egy kis kanapéval több.
A szülésznők szuperek, de a csecsemősök tudnak bunkók lenni. (És mielőtt túlterheltség és "néma gyereknek az anyja se..." dolgokat írnák mások: mindenki túlterhelt az osztályon, kedvesen kértem többször segítséget és csak szemrehányást és pofavágást kaptam.) Nem mindegyik nővér ilyen, de sajnos van pár. Számottevően normálisabbak voltak, ha felvettem a "magabiztos" stílusukat.
A szülőszobák mind egyágyasak és szuperek.
Könnyű szülést kívánok!
Nagyon szépen köszönöm a részletes választ, 1-es! 💗 Örülök azoknak, amiket írtál, a kicsit durvább hangnem kezelhető teljesen, inkább az ellátás és a körülmények az igazán fontosak számomra.
Köszönöm a jókívánságot is, nagyon izgulok, remélem minden rendben lesz!
2-es, neked is köszönöm a választ, majd ignorálom a kevésbé kedves csecsemőst! 🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!