Hogy lehet tapintatosan rákérdezni a dokinál, hogy nem szülhetnék-e inkább császárral, mint hüvelyi úton?
Sajnos egy nagyon rossz kórházhoz tartozom helyileg, a terhességem is tele volt komplikációkkal, bár az orvosom akihez terhesgondozásra járok magánba nem látta eddig indokoltnak a császárt, ellenben én abban a környezetben nem szeretnék órákon át vajúdni, mert tudom hogy mennyire lesz*rjàk a kismamákat és mivel látogatàsi tilalom van, így még egy valaki sem lehet bent az emberrel a vajúdás, szülés alatt.
Szóval rettentően félek és mellette mint írtam, van egy csomó probléma is a terhességgel és bár tudom, hogy a császár is tele lehet komplikációkkal, meg az utána való felépülés sem leányàlom ,én mégis meg szeretném beszélni a dokimmal, hogy lehetne-e úgy szülnöm. Csak fogalmam sincs ,erre hogyan lehet kevésbé kényelmetlenül rákérdezni. Mert hát nyilván kellemetlen a kérdés,meg nem kívánságműsor a dolog, de egy próbát megér,max azt mondja, hogy nem. Bár ő ott az osztályvezető, szóval azért abban bízom, hogy ez és az a tény, hogy a kezdetektől hozzá járok terhesgondozásra azért nyom valamit a latban.
Akik ítélkezni szeretnének, légyszi most ne itt tegyék, az én testemről van szó, nyilván vannak akik soha nem feküdnének kés alá, meg vannak, akik irtóznak a természetes szüléstől. Most a kérdés az, hogy hogyan lehet feltenni egy ilyen kérdést úgy, hogy a legkevésbé legyen kellemetlen mind nekem, mind a dokinak.
"mivel látogatàsi tilalom van, így még egy valaki sem lehet bent az emberrel a vajúdás, szülés alatt"
Pedig 1 fő igenis bent lehet, akkor is, ha látogatási tilalom van. Még covid alatt is bemehettek az apukák (vagy 1 fő választott személy) szülésre, annyi, hogy akkor nem lehetett ott rajta kívül +1 (mint dúla vagy ilyesmi).
Megkérded és kész. Nagy esély van rá hogy nemet mond ha semmi nem indolokja a szülést csak a félelmed meg a nem akarod.
Nekem anno szerencsém volt, de én kiis fizettem a császárt.
Magánkórház.
Becsattogsz, közlöd miat szeretnél, kifizeted és kész. Ott szerencsére szolgáltatói szemlélet van, szemük sem rebbent.
Életem legjobban elköltött 1 millió forintja, minden fillért megért.
Így van. Aki annyira akarja, megoldja, max indokolatlanul sok pénzébe kerül.
1, 1.5misi a kórház, még rá kb 1 misi a szállás, az ott eltöltött idő, ha megéri, hajrá, ha nem éri meg vagy nincs rá keret, marad a Mucsaröcsögei kórház és a hüvelyi úton szülés. Lejet dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!