Akik a 37. héten szültek, azoknál miért ilyenkor lett meg a baba? Síma szülés volt? Mekkora volt a baba mérete, súlya?
Kedden leszek 37 hetes,ezért érdekel.
Doki szerint nagy a kisbabám,így lehet nem hzom ki még ezt a 3 hetet.
Köszönöm a segítséget...
(Esetleg annyit még írhattok,hogy mivel lehet a vajúdási fájdalmat csökkenteni?Kinek mi hatott?Mennyi idő volt a vajúdási időtök?)
Epidurálisról hallottam,de nem kérek belőle...valami más???
Az elő lányom 37+6 hetesen született: 3300 g 53 cm volt. Egyszerűen azért lett meg akkor, mert beindult a szülés 8 perces fájásokkal. az első fájástól a lányom megszületéséig 19,5 óra telt el.
A 2. babám pedig 37+4 hetesen lett meg. Akkor is fájásokkal kezdődött 2 óra 20 perc volt az egész. 3450 g és 54 cm lett a lányom.
Vajdáskor nem kértem fájdalom csillapítást, simán akartam szülni. Úgyhogy ebben nem tudok neked segíteni.
A kislányom 37+4 napon született meg. Nem tudom miért, így akarta. Éjjel elfolyt a magzatvíz, bementünk a kórházba, reggeltől adtak oxitocint 18.40re született meg simán. Nem kaptam semmi fájdalomcsillapítót, fájt is rendesen, de kibírtam. Elmúlik egyszer arra gondolj. De attól ,hogy nagy a babád, nem biztos, hogy meg fog születni.
Legyen azért becsomagolva minden :)
Én olyan listát is csináltam, hogy ha indulni kell, akkor mit kell még gyorsan berakni, pl szendvics Apának, ásványvíz, csoki, szőlőcukor.
Köszi nektek.
De egészséges volt a kisbabátok ugye?És ugye azóta is egészséges?
37+2-re született a kislányom! 2810 g és 48 cm volt! Idő előtti burokrepedés miatt szültem meg ekkor!
10 órát vajúdtam, 1-szer kaptam EDÁ-t de ekkor már késő volt és nem hatott!
Ez már nem koraszülés, nem lesz semmi baja! Legfeljebb nagyobb az esély, hogy besárgul!
Az én kislányom most 6 hónapos és majd ki csattan az egészségtől!!!
Miből gondolod, hogy nem viszed végig?
1. vagyok
A lányaim egészségesek, nagyon szépen fejlődnek, nincsenek lemaradva sem szellemileg, sem fizikailag.
Köszi,hogy válaszoltok!:)
A válaszaitokból ítélve,jó eséllyel lenne egészséges,ha most születne meg,és mint írjátok,nem lenne koraszülött:)
Amúgy a dokim mondta,hogy legyen a cuccom összepakolva,ha esetleg menni kell...de persze nem 100%-ra mondta,hogy hamarabb születik meg.
Én érzem,hogy nem húzzuk együtt ki még a 3 hetet,mert a kis buksija már be van ágyazódva.Jóslóim sokszor vannak,de én erre azért nem hagyatkozok.
Mindenkinek erőt,és jó egészséget kívánok,és még egyszer köszi nektek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!