Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik a 37. héten szültek,...

Akik a 37. héten szültek, azoknál miért ilyenkor lett meg a baba? Síma szülés volt? Mekkora volt a baba mérete, súlya?

Figyelt kérdés

Kedden leszek 37 hetes,ezért érdekel.

Doki szerint nagy a kisbabám,így lehet nem hzom ki még ezt a 3 hetet.

Köszönöm a segítséget...

(Esetleg annyit még írhattok,hogy mivel lehet a vajúdási fájdalmat csökkenteni?Kinek mi hatott?Mennyi idő volt a vajúdási időtök?)

Epidurálisról hallottam,de nem kérek belőle...valami más???

2010. okt. 23. 09:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Az elő lányom 37+6 hetesen született: 3300 g 53 cm volt. Egyszerűen azért lett meg akkor, mert beindult a szülés 8 perces fájásokkal. az első fájástól a lányom megszületéséig 19,5 óra telt el.

A 2. babám pedig 37+4 hetesen lett meg. Akkor is fájásokkal kezdődött 2 óra 20 perc volt az egész. 3450 g és 54 cm lett a lányom.

Vajdáskor nem kértem fájdalom csillapítást, simán akartam szülni. Úgyhogy ebben nem tudok neked segíteni.

2010. okt. 23. 10:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

A kislányom 37+4 napon született meg. Nem tudom miért, így akarta. Éjjel elfolyt a magzatvíz, bementünk a kórházba, reggeltől adtak oxitocint 18.40re született meg simán. Nem kaptam semmi fájdalomcsillapítót, fájt is rendesen, de kibírtam. Elmúlik egyszer arra gondolj. De attól ,hogy nagy a babád, nem biztos, hogy meg fog születni.

Legyen azért becsomagolva minden :)

Én olyan listát is csináltam, hogy ha indulni kell, akkor mit kell még gyorsan berakni, pl szendvics Apának, ásványvíz, csoki, szőlőcukor.

2010. okt. 23. 10:29
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi nektek.

De egészséges volt a kisbabátok ugye?És ugye azóta is egészséges?

2010. okt. 23. 11:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

37+2-re született a kislányom! 2810 g és 48 cm volt! Idő előtti burokrepedés miatt szültem meg ekkor!

10 órát vajúdtam, 1-szer kaptam EDÁ-t de ekkor már késő volt és nem hatott!

Ez már nem koraszülés, nem lesz semmi baja! Legfeljebb nagyobb az esély, hogy besárgul!

Az én kislányom most 6 hónapos és majd ki csattan az egészségtől!!!

Miből gondolod, hogy nem viszed végig?

2010. okt. 23. 12:18
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

1. vagyok

A lányaim egészségesek, nagyon szépen fejlődnek, nincsenek lemaradva sem szellemileg, sem fizikailag.

2010. okt. 23. 13:42
 6/10 anonim ***** válasza:
szia! Az én bébim kb. a 38-on született, szerintem azért mert már enm fért el. 3700g, és 54cm volt. Besárgult ugyan utána, de azóta semmi baja.
2010. okt. 23. 13:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
37+4 hetre született a fiam most 7 hetes, egyszerüen elment ejszaka a magzatviz 1-kor ertünk a korhazba semmi fajasom nem volt, delben csinaltak ctg- utana irany a szülöszoba 14:24-kor mar a kezemben volt!Teljesen egeszseges, 3200-vel es 51 cm-rel született, bar nekem is orias bebit josoltak.En ausztriaban szültem fajdalomcsillapitas gyanant homeos bogyokat kaptam...sz@rt sem ert termeszetesen...elsö baba volt nem volt gatmetszes
2010. okt. 23. 19:26
 8/10 anonim ***** válasza:
ja az lemaradt, hogy most 4700 gramm
2010. okt. 23. 19:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia!Programozott császárom lett volna a 38.héten!De a lányom ezt nem várta meg!37+3 napra elindult kifele!így sűrgősségi császár lett belőle!3630g és 49cm-rel született!Szerdán lesz 4 hónapos és majd kicsattan az egészségtől!6580g és 60cm!Az epidurál pedig egyáltalán nem fáj!Könnyű,szép szülést kívánok Neked és nagyon jó egészséget mindkettőtöknek...
2010. okt. 24. 14:21
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi,hogy válaszoltok!:)

A válaszaitokból ítélve,jó eséllyel lenne egészséges,ha most születne meg,és mint írjátok,nem lenne koraszülött:)

Amúgy a dokim mondta,hogy legyen a cuccom összepakolva,ha esetleg menni kell...de persze nem 100%-ra mondta,hogy hamarabb születik meg.

Én érzem,hogy nem húzzuk együtt ki még a 3 hetet,mert a kis buksija már be van ágyazódva.Jóslóim sokszor vannak,de én erre azért nem hagyatkozok.

Mindenkinek erőt,és jó egészséget kívánok,és még egyszer köszi nektek:)

2010. okt. 24. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!