Szülés a 35.héten? Mekkora lett a baba és mennyi idő után mehettetek vele haza? Miért indult be a szülés?
34+3-ra született a fiam, pár nap visszatartás után, korai burokrepedés miatt. 2400 g, 50 cm, szóval nagyon sovány volt (a súlya átlagos a korához képest, de a hossza több, és ilyenkor még eleve soványak).
10 napot voltunk benn, ugyanis folyton besárgult. Még láthatóan sárga volt, mikor hazajöttünk. Most 2 éves, semmi baja.
Amire jó lett volna, ha gondolok, hogy amíg nem hízott meg, sokkal fázósabb volt. Ventilátoros hősugárzóval jól befűtöttünk fürdetés előtt és pelenkázáskor is használtam, így már nem ordította végig ezeket.
Az elején sokat hordoztam, hogy kapjon egy kis plusz ingerlést az egyensúly rendszere, mivel ez a pocakban kimaradt a végén.
35+4 3000g 52 cm (tobbszor is lemertek biztos e :) )
Lepeny leválás miatt altatasos surgossegi csaszar.
10 nap korhaz mert besargult. PIC-en 1 ejszakat volt.
A fiam 33 hétre 2450g 45cm 1 hetesen vihettem haza, ma felnőtt teljesen egészséges.
35-36. hét bíztató, nem lesz baj.
Nálunk én voltam az.
35+6ra születtem 2400 grammal. 3 nap után hazavihettek. Nem tudja anya mitől indult be, de előző nap fájásai lettek és másnap jöttem is. :)
Nem volt semmi későbbi gond sem. És ez majdnem 30 éve volt, ma már van korai fejlesztés stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!