Szülés után ürülő vér tényleg elviselhetetlenül büdös?
Figyelt kérdés
Első szülésem lesz, barátnőm szerint nem sima vérszagú, mint menstruációkor, hanem kegyetlenül büdös. Félek tőle, mert túlszenzitív vagyok a szagokra és hajlamos vagyok rossz szagnál hányni egy bizonyos ingerszint elérésekor.2023. dec. 26. 21:44
1/23 anonim válasza:
Én nem éreztem, hogy különösen büdös volna.
2/23 anonim válasza:
Valóban más szagú, de nem mondanám elviselhetetlenül büdösnek. Sőt! Azt mondják, ha büdös, az nem jelent jót, úgy, mint a folyásnál sem.
3/23 anonim válasza:
Dehogy kegyetlenül vagy elviselhetetlenül büdös. Ha mégis az, akkor ott valami baj van.
5/23 anonim válasza:
Hát ha elviselhetetlenül büdös, az baj. De amúgy nincs kellemes szaga, az biztos. De a mensruációs vér sem sima vérszagú, ahhoz hasonló.
6/23 anonim válasza:
Anyukám mesélte,hogy miután szült és már a szobában volt a többi friss anyukával,mindig jött a doki,és egy csipesszel vattát mártott a véres betétjükre.
És megszagolta. Az összes nőét!
Ugyanis ha a vér büdösödik,az nagyon nagy baj.
Szóval alapesetben nem büdös.
7/23 anonim válasza:
Én sem mondom büdösnek.
Én 2x szültem, mind a 2x kb az első nap, amikor ömlött, akkor ereztem a szagát, sima vér szagot. Utána semmit.
8/23 anonim válasza:
Hát nekem 3szor volt császárom, de azt a szagot soha nem felejtem el, ami belőlem folyt. Soha nem volt gondom, tehát nem azért volt büdös, de én is utáltam a szagát. Eddigi életemben csak akkor éreztem ilyen szagot, és bizony büdi.
10/23 anonim válasza:
Itt a megfelelő szó, a jellegzetes. Nem büdös, nem is kellemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!