Szülés után ürülő vér tényleg elviselhetetlenül
büdös?
Figyelt kérdés
Első szülésem lesz, barátnőm szerint nem sima vérszagú, mint menstruációkor, hanem kegyetlenül büdös. Félek tőle, mert túlszenzitív vagyok a szagokra és hajlamos vagyok rossz szagnál hányni egy bizonyos ingerszint elérésekor.
8 vagyok, azért mert szerintem igenis büdös le kell pontozni?!
2023. dec. 26. 22:15
12/23 anonim válasza:
Nekem majdnem ugyanolyan mint a menszesz.
2023. dec. 26. 22:21
13/23 anonim válasza:
Nekem is pont annyira volt "büdös", mint egy átlag menzesz. Kicsit más jellegű, de egyáltalán nem volt elviselhetetlenül büdös. Ha az, akkor ott van valami gond, avagy érdemes a betét cserére is gyakrabban sort keríteni, hiába nincs még tele. Erre ne parázz rá szerintem, felesleges. :)
2023. dec. 26. 23:12
14/23 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
Akkor csak reménykedem, hogy nem lesz emiatt hányingerem. 😅
2023. dec. 26. 23:19
15/23 anonim válasza:
Kicsit büdös szerintem, de én inkább csak betét cserénél éreztem. Nekem egy sima kaka sokkal büdösebb annál, ha már viszonyítanom kéne valamihez.
2023. dec. 26. 23:44
16/23 anonim válasza:
Van szaga..de főleg az elején, meg ahogy írják akkor mikor az ember cseréli a betétet. Alapból nem érezni, ruhán keresztül meg ilyenek:D
2023. dec. 27. 00:40
17/23 anonim válasza:
Szerintem pedig rohadt büdös. Amikor közvetlenül utánam ment a férjem WC-re még ő is megjegyezte hogy mi ez a szag...
Nem is feltétlenül csak vér ami távozik, hanem ilyen sárgás barna lötty. Szerintem semmi köze a menstruációhoz.
(A környezetemben nem csak nekem volt ilyen, szóval ez nem a kóros meg nem a nem normális kategória. Ez sajnos ilyen)
2023. dec. 27. 00:57
18/23 anonim válasza:
Napi 3x tusoltam alulról, számomra nagyon büdös volt. Folyamatosan attól féltem, hogy még ennek ellenére is érzik mások is.
2023. dec. 27. 04:02
19/23 anonim válasza:
Nekem nem volt különösebben büdös, inkább más, mint egy átlagos menstruáció. Viszont mennyiségre rengeteg volt, szó szerint folyt.
2023. dec. 27. 08:48
20/23 anonim válasza:
Nekem sem olyan volt, mint egy sima menstruációnál, de nem szédültem le róla azért a wc-ről, szerintem ezen ne aggódj :)
(Viszont a missed ab műtétem utáni brutális volt, és majdnem egy évig vissza-vissza jött a sárgás-barnás szivárgás, hiába jártam vele dokihoz... a teherbeesés szüntette meg igazából, és szerencsére szülés után sem jött vissza, nem tudom, mi lehetett...)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!