Mit lehet tenni igazán kellemetlen szagú szinte már elviselhetetlen büdös láb szag ellen ??(nem gombás fertőzés van szó)
24 éves férfi vagyok,kb 3hónapja szenvedek a kellemetlen szagú lábbal. Cipőbe és papucsban is nagyon durván büdös a lábam és sokan is érzik ezt.(Leirhatatlanul kellemetlen egy érzés!)
A börgyógyász 3hete megnézte azt mondta nincs szemmmel látható bőrhámlásom,kiütés és még csak viszkedni sem viszket a lábom,azaz nem gombás.
De nem is szokot izzadni sem,hogy legalább arra ráfoghatnám a problémám.
Új magas pamut tartalmú zoknikat is vettem kb amióta jelentkezett nállam a probléma,szóval gyakori zoknicsere,új jó minőségű cipő, lábizzadásgátló krém és spray használat,sokan a bambusz zoknikra esküdnek így próba szerencse de az sem volt be.
Ecetes láb fürdő napi 2xszer,rendszeres köröm vágás,e melett a cipőmbe minden 2naponta este egy kis szódabikarbónát is zórok de ennek se nagyon volt hatása.
Az étkezésem ugyan olyan mint mindig.
Mivel nem izzad a lábam,arra sem lehet rá fogni a szagot,ebből adódoan kezdek félni,miszerint mi van ha más próbléma álhat a dolog háterében?Ha igen mi lehet az?Bőrgyogyszomon kivül ezzel a próblémával kihez tudnék még fordulni?
Régen kb 5-6éve volt lábgombám,strandon sokat jártam mezitláb ott végül hámmlott kissé a bőr,viszketet és akkor is szaga volt de konkrétan gomba volt!Jelenleg a probléma fennállása óta egyik tünetem sincs!De még csak strandon sem jártam legaláb 2éve.
Valakinek valami megoldás?
Már emberek közé nincs kedvem járni annyira szégyenlem magam a reakciójuk után.
Mivel komoly a gond igy komoly valamire használható válaszokat szeretnék emberek!Előre is köszööm mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!