Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől van gyakori hüvelyi...

Mitől van gyakori hüvelyi fertőzésem?

Figyelt kérdés
16 éves kamasz lány vagyok, még szűz vagyok, és nem jött meg a menstruációm sem. Az szokott lenni, hogy a hüvelyemben fent valami csíp, és ez már kínzó fájdalom, olyan érzés, mintha pisilnem kellene, de sokkal erősebb fájdalom, csípés, és hiába megyek ki a wc-re, egyáltalán nem is kell pisilnem. Szinte hetente előfordul, de nagyon hamar el is múlik magától, 1 nap alatt, ha nem figyelek oda. Mellé társul fehér folyás is. Fogalmam sincs, hogy mitől lehet, mindig megmosom, és figyelek a higiéniájára is, borotválni viszont nem szoktam. Eddig nem nagyon fordultak elő a tünetek, csak nagyon ritkán pár havonta, mostmár pedig szinte minden héten. Mit lehet ellene tenni? A válaszokat előre is köszönöm!

2021. jan. 20. 16:56
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%
Kéne egy kenet nőgyógyásztól és egy tényészet.
2021. jan. 20. 17:01
 2/38 A kérdező kommentje:
Nőgyógyászhoz sajnos nem tudok elmenni, nem merem elmondani anyámnak, mert mindenért leszid, mert “minden az én hibám” és csak jobban szégyellném a dolgot.
2021. jan. 20. 17:03
 3/38 anonim ***** válasza:
100%
El tudsz menni akár egyedül is, de jobb lenne, ha segítséget kérnél, mert gyógyszerre is szükséged lesz. Apukád, nagynénéd, nővéred, nagymamád esetleg?
2021. jan. 20. 17:08
 4/38 anonim ***** válasza:
44%

Jajjistenem! Inkább szenvedsz, minthogy fognád magad, és elmész az orvoshoz????

Miért kéne anyád ehhez????

2021. jan. 20. 17:10
 5/38 A kérdező kommentje:
Egyedül, hogyan? 16 évesen még nem mehetek ki egyedül az utcára, csak 18 évesen lehet. Családtagjaimnak sem mondanám el, arra is rájönne anyám, vagy direkt visszamondanák neki, mert azthinnék, hogy azzal segítenének.
2021. jan. 20. 17:11
 6/38 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam, 16 éves vagyok! Hova menjek egyedül??
2021. jan. 20. 17:12
 7/38 anonim ***** válasza:
100%

Anyádnak nem kell tudnia.

Egy. Köze nincs hozzá. Kettő az orvos nem mondhatja el.

Továbbá, ha anyud támogatni akár és nem szakadékot, nem fogja azt akarni, hogy a lánya megbetegedjen.

Magánban ez kB 25ezer. SZTKban ingyen van, de hosszabb idő, kell kérni időpontot. Van suli után is.

2021. jan. 20. 17:13
 8/38 anonim ***** válasza:
100%
Telefonon hívd fel a házi / gyerekorvost. Segíteni fog. Ő sem mondhatja tovább.
2021. jan. 20. 17:14
 9/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem 12 éves vagy, miért ne mehetnél ki az utcára egyedül? Nőgyógyászati vizsgálathoz nem kell szülői beleegyezés, kérsz egy időpontot, megjelensz, elmondod, mi a baj, és kész.
2021. jan. 20. 17:14
 10/38 anonim ***** válasza:
86%

Mindenképpen el kell menned dokihoz. Ő tud csak megvizsgálni, mi láthatlanban nem tudunk segíteni.

Azért csak nem tol le anyukád, mert orvoshoz akarsz menni. Másik meg az, hogy lassan meg kéne jönnie.

2021. jan. 20. 17:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!