Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől van gyakori hüvelyi...

Mitől van gyakori hüvelyi fertőzésem?

Figyelt kérdés
16 éves kamasz lány vagyok, még szűz vagyok, és nem jött meg a menstruációm sem. Az szokott lenni, hogy a hüvelyemben fent valami csíp, és ez már kínzó fájdalom, olyan érzés, mintha pisilnem kellene, de sokkal erősebb fájdalom, csípés, és hiába megyek ki a wc-re, egyáltalán nem is kell pisilnem. Szinte hetente előfordul, de nagyon hamar el is múlik magától, 1 nap alatt, ha nem figyelek oda. Mellé társul fehér folyás is. Fogalmam sincs, hogy mitől lehet, mindig megmosom, és figyelek a higiéniájára is, borotválni viszont nem szoktam. Eddig nem nagyon fordultak elő a tünetek, csak nagyon ritkán pár havonta, mostmár pedig szinte minden héten. Mit lehet ellene tenni? A válaszokat előre is köszönöm!

2021. jan. 20. 16:56
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Sajnos ez így van. Az iskolába az anyám visz, onnan pedig ő is visz haza, a suli előtt kell megvárnom. Be van zárva a kapu otthon. Kerítésen ki tudnék szökni, de akkor az anyám nagyon megverne érte. De egyébként tényleg nem lehet 18 alatt kimenni egyedül az utcára. Emlékszem, hogy még régen, amikor 13 éves voltam, az anyám ott hagyott a játszótéren, amíg elment a boltba, aztán kihívták rám a rendőröket, mert ott voltam egyedül. Nem szóltam senkinek, nem féltem, ez akkor megszokott dolog volt, hogy a játszótéren vártam az anyámat, ráadásul körbekerített rész, és még úgy sem lehettem ott egyedül.
2021. jan. 20. 17:50
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
Ajjaj, én itt valami sokkal nagyobb bajt sejtek a háttérben...
2021. jan. 20. 17:56
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Mi a konkrét oka, hogy az anyád óvodásként kezel?
2021. jan. 20. 17:57
 24/38 anonim ***** válasza:
78%
Milyen országban élsz?
2021. jan. 20. 17:58
 25/38 A kérdező kommentje:
Miért, így az óvodásokkal bánnak? Dehát még nem vagyok 18, akkor jogosan bánik így velem. Magyarországon élek, de ezt miért kell megkérdezni? Elég egyértelmű, hiszen magyarul beszélek.
2021. jan. 20. 18:03
 26/38 anonim ***** válasza:
100%

Gondnokság alatt állsz? Vagy trollkodsz?

Amúgy 13éves mit keres a játszótéren? :-DDD

Amúgy neked újdonság, hogy a környező országokban is laknak magyar anyanyelvű emberek???

2021. jan. 20. 18:06
 27/38 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező vannak ilyen és olyan szülők. Sokaknak furcsa, hogy sok szülő inkább viselkedik börtön őrként mint rendes szülőként. Engem anyámék addig fogtak amíg nem lett saját keresetem. Addig mindig mindenről be kellett számolni. Öcsémet mai napig nem engedik el egyedül másik városba kocsival pedig már 22. Mondtam is neki, hogy végezze el hamar a sulit, utána menjen melózni és jobb lesz. Ezzel szemben párommal már 15 évesen normálisan bántak, mehetett ahova szeretett volna, bíztak benne a szülei.

Sajnos az tényleg nem normális, hogy 16 vagy és nem mehetsz sehova egyedül.

2021. jan. 20. 18:07
 28/38 A kérdező kommentje:
Most még ez van, de 18 évesen már lehet saját házam.
2021. jan. 20. 18:09
 29/38 anonim ***** válasza:
78%

Kizártnak tartom , hogy egy épelméjű 16éves normálisnak tartja azt, hogy óvodásként tartják otthon bezárva!

Kérdező, soha nem beszélsz osztálytársakkal ilyesmiről? Nem tűnik fel, hogy mások szabadon jönnek-mennek - veled meg elhitetik hogy 18 év alatt nem lehet egyedül az utcán lenned...???

Szefós vagy?

2021. jan. 20. 18:12
 30/38 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon durva. Ide már lehet hogy gyámügy is kellene, nem?
2021. jan. 20. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!