Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárheg fájdalma?

Császárheg fájdalma?

Figyelt kérdés
5 éve volt császárom. Bal oldalon a heg sokszor fáj. Peteéréskor is kicsit, menzeszkor pedig brutál, főleg első napokban. Szúró, nyilaló, égő fájdalom. Pár hete vettem észre, hogy ott ahol fájni szokott van egy kb gyerek ököl méretű kemény gombóc bent, eddig nem tapogattam magam. Ez mi lehet? Nőgyógyásznak 1-2 éve jeleztem hogy fáj, azt mondta normális. Menjek újra nőgyógyászhoz? Vagy sebész, ultrahang? Valakinek volt hasonló?
2023. dec. 28. 01:23
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Összenövés vagy hegsérv a leggyakoribb, kb. minden negyedik-ötödik nőnél kialakul császár után és jellemzően akár évekkel később. Egyébként ez tök gáz, hogy nem mondják és nem próbálják megelőzni. De lehet persze neked más is, mivel ekkora, pláne parás. Mindenképp menj újra nőgyógyászhoz, akár egy másikhoz.
2023. dec. 28. 06:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Másik nőgyógyász esetleg elsőre.
2023. dec. 28. 09:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha kifejezetten menzesz alatt fáj, akkor valószínűleg hegendometriosis.
2023. dec. 28. 14:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem normális. A császárvonalajánlhat szakembert, aki ért a problémádhoz.
2023. dec. 28. 22:29
 5/6 anonim ***** válasza:
48%

Nekem soha nem fáj szerencsére.Szerintem keress valaki más orvost,aki jobban

ért hozzá.

jan. 4. 13:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Műtét lesz :(
márc. 13. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!