Miért kell a kórházba eldobható bugyit vinni?
Első szülésemhez vittem... Semmit nem ért, a betétet nem tartotta rendesen a helyén. Az első darab után húzta, bugyit, bele a betét és ennyi.
A második szülésnél is sima bugyit vittem. Kicsit szorosabb volt, 1 számmal kisebb és úgy a helyén tartotta a betétet, mintha belebetonozták volna.
Felesleges... Nekem a rendes bugyijaim se lettek véresek, úgyhogy nem értem, miért is kéne eldobható. Ez egy új mánia.
Sajnos nekem végül császár lett, és emiatt nekem bejött az eldobhatós bugyi, mivel alig tudtam mozogni, és ezt csak lecsúsztattam magamról és eldobtam. S nem divatból. :) Nekem praktikus volt. Én nagyon véreztem, így ha a bugyijaim véresek lettek volna, nem igazán lett volna erőm még azokat kimosni is.
Amúgy csak 2-3 napig hordtam, ameddig nehezebb volt mozogni, és amíg a vérzés is sok volt. Utána váltottam én is rendes bugyira.
Amúgy nem kötelező, szerintem így is úgy is meg lehet oldani. A lényeg, hogy kényelmesen érezd magad amiben vagy, már amennyire lehet.
én mindenkit felpontoztam és köszönöm a válaszokat. a lepontozgatókkal ne foglalkozzatok :)
lehet viszek ilyet is olyat is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!