Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek indítással , de termész...

Akinek indítással , de természetes úton nem császárral született a babája és első szülése volt az hány óráig vajúdott?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy mindenkinél más, és minden szülés egyedi, csak tájékozódni szeretnék. Általában első szülőknél hosszabb órákat olvastam. Első szülésem lesz és indítással, de természetes úton próbáljuk meg első sorban, ezért kicsit szeretnék tapasztalatokat olvasni. Köszönöm szépen!
2023. nov. 22. 16:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Hivatalosan nem első, de 20 év szünet után nekem olyan volt.

9 kor kötöttek oxit, 11 körül burok repesztés, addig semmit nem éreztem.

Utána kezdett beindulni a buli 16 körül született meg.

2023. nov. 22. 22:51
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Első baba, burokrepedés + magzatvíz szivárgás gyanújával (persze beigazolódott) mentem be 36. hét végén délután.

Másnap és azutáni nap is kaptam reggel tablettát hatástalanul, majd 3. napon reggel már oxit. Utána jött a burokrepesztés, addig nem nagyon éreztem semmit, csak a gép mutatta a fájásokat. Na utána beindult szerencsére (az volt az utolsó esélyem a császár előtt)! 😀

Onnantól kb. 12 óra múlva lett meg a babám.

2023. nov. 22. 23:36
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Első szülés. Délelőtt 11 óra körül kaptam méhszáj érlelő tablettát. Aznap este 6 felé éreztem ilyen enyhe menzesz szerű görcsöt. De az még semmi majd éjjel egykor kezdett ütemesebb lenni és fájdalmasabb erre ébredtem. Tehát kb éjjel egy órától 8:25 ig tartott az egész. Akkor született meg. De nekem azt mondták ahhoz képest hogy első baba elég gyors volt. Gyorsan tágultam hát ja fájt is mint a pi...@
2023. nov. 23. 11:26
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Este 10 körül feltették a ballont, olyan éjféltől görcsöltem. Nem durván, de aludni nem tudtam tőle. Nem rendszereződött és nem is csúszott ki a ballon, így délután 3-kor burkot repesztettek, majd fél óra múlva bekötötték az oxit és hajnali 1-kor született meg a kislányom természetes úton, sajnos sok-sok kézzel tágítással, de legalább nem lett császár.
2023. nov. 23. 12:12
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

11kor burkot repesztettek, ezzel indítottak, 13.50re meglett a baba.

A második szülésemet is ugyanígy indították, az is 3 óra lett, a harmadikat is ugyanígy indították, az 5 óra.

2023. nov. 23. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!