Lehet természetes úton szülni ha náthás vagyok?
Figyelt kérdés
Lányom most kezdte az óvodát, én pedig kb 5 hét múlva szülök. Mivel lassan egy hónapja vele együtt enyhén ugyan, de náthás vagyok, meg köhögök, kezdek aggódni hogy mi lesz ha szüléskor se vagyok teljesen jól.
Lányomat természetes úton szültem, nagyon szeretném ezt a babát is. Ugye engedik, nem akarnak majd császárt?
Vitaminokat szedünk, annyit ér hogy nem dönt le a lábamról. Bölcsibe is járt egy darabig, ott is ez volt hogy én is mindig elkaptam tőle, pedig azelőtt sose voltam beteges típus.
2023. nov. 8. 20:34
1/9 anonim válasza:
Influenzásan szültem természetes uton. Senkinek nem kívánom, de fel se merült a császár.
2/9 anonim válasza:
A nátha miatt nem fognak megcsászározni, ebben biztos lehetsz.
3/9 anonim válasza:
Persze. Még lázasan is lehet, bár persze szívás.
6/9 anonim válasza:
Persze hogy szülhetsz természetesen.
Barátnőm covidosan szült, lázzal. Ott sem merült fel a császár.
7/9 A kérdező kommentje:
Akkor jó, köszönöm!
2023. nov. 8. 20:58
8/9 anonim válasza:
Addigra az is lehet, hogy influenzás nem leszel. Lehet, betegen szülni.
9/9 anonim válasza:
Lehet, simán. Max. akkor kerülne képbe a császár, ha valami súlyos fertőzése lenne a kérdezőnek, magas lázzal és a gyerekkel együtt veszélyben lenne az élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!