Volna értelme így még egyszer természetesen szülni?
Nincs 2 egyforma szülés, ahogy 2 egyforma terhessé fog sem.
Én elmondanám az aggodalmam az orvosomnak (ha programcsászárt akarsz amúgy kell hozzá egy) és megkérdezném a véleményét.
Igazából nem annyira hibáztatom őket,mert valahogy csak ki kellett jönnie a gyereknek. Én tulajdonképpen ájult/sokkos voltam,vagy nem tudom mi ennek az állapotnak a neve.
Tehát gondolom ez a nyomkodás és a császár volt a 2 opció. De a tüdőm,bordám eléggé megsínylette.
Öszintén szólva az elsönél lett volna erösen indokolt a császár, nem ilyen barbár módszereket használni. Szóval nyugodtan hibáztasd öket, mert nem ez volt a normális megoldás.
Most meg mindenképpen keresnék a helyedben egy kompetens orvost/kórházat, ahol nem így bánnak veled.
Az első hasból préselős volt, vákuumosan..
2. Pedig alig 3 h a méhlepénnel együtt, 10 p alatt pedig kinn volt.. az orvos épp csak rámnézett..
6. Vagyok..
Már tudom, hogy az elsőnél nem volt tolófájásom egyébként..semmi
6-8 vagyok.. ha benn van a méhszájnál a feje ott már nincs császár..
Sajnos attól, hogy te rosszul érezted magad..beszűkült a tudatállapotod, még nem számít komplikációnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!