Akik már szültek milyen súllyal mentek szülni és
mennyivel mentek haza a kórházból?
Figyelt kérdés
Azért érdekel mert 36 hetesen 17 kg-nál járok és kiváncsi vagyok kb mennyi megy le ebből a szülés után. Vékonyan kezdtem sokak szerint, de szerintem kicsit husi voltam a 163 cm-hez 52 kg-al.
Én 158 cm vagyok, 52-vel kezdtem a terhességet (már akkor is rajtam volt +4 kg, finom volt a kaja a nászúton:-)), 68-al mentem szülni. A kórházból 62-vel mentem haza, majd kb. 1 hét alatt lement még 4 kg. Azóta is 58 kg körül vagyok, hol 1 kg fel, hol lemegy. Májusban szültem, sokáig nem zavart, de nem szeretném ha az idei nyarat is "kövéren" kelljen töltenem. Pedig fogyózni nem tudok, szoptatok.
7,5 hós kislány mamája
2009. jan. 3. 09:36
12/18 anonim válasza:
Szia én 63kg voltam mikor terhes lettem (bár a védőnő 66kg mért),majd kb 80kg lehettem,mikor szültem és rá 2 hetére mertem mérlegre állni,akkor voltam 73kg,most 2 hónappal a szülés után vagyok 69kg-és éjjel nappal eszek,nem fogyózok,hiszen szoptatok.Ne aggódj,majd lemegy,főleg ha inkább vizesedsz,mint hízol.
2009. jan. 3. 10:14
13/18 anonim válasza:
Szia!
Én nagyon sokat híztam. 175 cm vagyok, 70 kilóval kezdtem a terhességet. 100 kg-val szültem, 93 voltam mikor kijöttem a kórházból. Rettenetesen vizes voltam, ami 5-6 hét alatt ment le rólam, most vagyok 78 kg. A pici 3 hónapos.
2009. jan. 3. 10:46
14/18 anonim válasza:
Én 50 kg-ról 72 kg-val mentem szülni. Császároztak. Mikor hazamentem 65 kg voltam. 2 hónap után most vagyok 56. De ez alkati kérdés, engem is idegesitett amég terhes voltam, és még utána is hogy hogy fog lemenni, de mindenkinél más. A végén amikor hazajöttem a kórházból nem is a kilók érdekeltek, hanem az hogy nem jött fel egyetlen régi ruhám sem. Még most sem :( Új ruhatár meg elég költséges baba mellett. A terhes ruhák meg nagyok. De igazából nagyon hamar regenerálódik a test, csak nem szabad egyből azt várni hogy olyan legyél mint előtte.
2009. jan. 3. 12:56
15/18 anonim válasza:
Szülés előtt 76 voltam, 90nel mentem szülni. 82vel mentem haza. Most 7 hét után vagyok 79. 170 cm.
2009. jan. 3. 14:01
16/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm az eddigi válaszokat! Biztos hogy vizesedek mert rengeteget iszok de van hogy nem sokat pisilek. Nem igazán félek a súlyfeleslegtől ( na jó azért egy picit igen) de olyan jó olvasni hogy azért többé kevésbé sikeresen lement vagy az egész felesleg vagy a nagyobb része. Azért elég szerencsés alkat vagyok mert terhesség elött max súlyom 52 volt. Köszönöm a biztatást mindenkinek. Jó lenne ha már én is a karomban tarthatnám a bébimet. Szép babázást nektek és BOLDOG ÚJÉVET!
2009. jan. 3. 14:27
17/18 anonim válasza:
Szia!
kb. 10kg-os hízás esetén mondható, hogy mire hazamész a kórházból lemegy 7kg, utána a maradék 3 pedig kb. 2 hét alatt egészséges étkezés és szoptatás mellett.
Amúgy 164 centivel 52 kg-al kezdtem, szülni elértem a 62-t, és most 52 vagyok:) 12 nappal a szülés után már rámjött a régi szűk farmerom.
2009. jan. 3. 15:50
18/18 anonim válasza:
175cm vagyok 94kg volt a kezdosulyom, 97tel mentem szulni. 1 nappal a szules utan 89kg voltam.
Most, 2 honappal a szules utan vagyok 91kg.Szoptatok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!