Nálunk se farfekvéssel se harántfekvéssel nincs programozott császár. Terminust is túl engednek lépni vele ameddig az nst és az áramlás jó. Megvárják amíg beindul, és ha még akkor is rendellenes a fekvése akkor császároznak.
(Nekem most harántfekvéses, azért elég rendesen parázok a magzatvíz elfolyástól. Ha faros lenne örülnék, hogy nem programozott, a babának jobb ha felszabadulnak a szülést beindító hormonok.)
2023. nov. 5. 08:22
2/11 anonim válasza:
Ugyanúgy, mint az elsőnél, megvártuk, hogy beinduljon magától.
2023. nov. 5. 08:37
3/11 anonim válasza:
Akik a környezetemben szültek, náluk senki nem kapott első terhességnél programcsaszarra időpontot. 2-nél menet közben alakult így, közülük az egyiknél a többi terhessége volt programozott császár, egy harmadik kismama pedig enyhe toxemia miatt sürgősségi császárral szült.
2023. nov. 5. 09:02
4/11 anonim válasza:
Nálunk ismerősnek 39. hétre adtak, de beindult előbb.
2023. nov. 5. 09:15
5/11 anonim válasza:
A legjobb barátnőmet pár hete császározták. Első baba, faros, 40. hétre kapott időpontot és kész. A 34. héten adták az időpontot, mert hogy úgy sem fog megfordulni, túl nagy. Így is lett. Ez Kecskeméten történt.
2023. nov. 5. 09:19
6/11 anonim válasza:
Nalunk nincs csaszar faros babanal. Tobb odafigyelessel de meg lehet szulni.
De itt van egy kiskinai doki aki megtudja forditani a babat kintrol es bentrol is.
Am en spec a vajudas beindulasakor fordultam meg. Addig jol elvoltam farosan. Anyam jol meg is ijedt h akkor most mi van, szetrugom a hasat? 😁 De nem. Aztan 20 perc alatt kint is voltam.
2023. nov. 5. 09:30
7/11 anonim válasza:
Nekem 37 hetesen elfolyt a magzatvíz, időpontom még nem volt.
2023. nov. 5. 09:38
8/11 anonim válasza:
39. hétre kaptam időpontot, de magától megindult végül 3 nappal előbb.
2023. nov. 5. 12:48
9/11 anonim válasza:
Magától be indul a baba, és be fordulhat még. Orvos és kórház függő.
2023. nov. 5. 13:38
10/11 anonim válasza:
Nálunk sincs farfekvésnél programcsászár. A kórházban érdeklődtem, azt mondták, hogy majd ha beindul, meglátjuk, lehet sima hüvelyi szülés is, mert 2. baba. 38. héten indult be, hüvelyi szülés, nem volt semmi gond.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!