Másnak is minden éjjel jóslós görcsei vannak?
Már 4. napja legalább egy órán keresztül megy a görcsöléses-műsor éjjelente. Hullámokban jönnek a görcsök, rendszert nem látok bennük, csak épp aludni nem lehet tőle.
37. hét vége felé járok. Ez már azt jelzi, hogy napokon belül szülök, vagy még hetekig ez lesz?
Nekem is sok-sok jóslóm volt a 36. héttől, de a Kiscsibe csak 40 hét 3 napra érkezett meg!
Szóval nem lehet tudni, lehet hogy még kihúzod egy jó darabig...
Nekem már 2hete vannak görcseim,és mondták,hogy jóslófájások ezek,de pont tegnap éjjel álmomból arra keltem fel,hogy kegyetlen módon begörcsölt a hasam.Egyik ismerősömnek elkezdődtek a görcsök a 31.héten és ő a 35-36.héten meg is szült.Jó egészséget.
34hetes km
Az elsővel kb. a 36. héttől ugyanez volt, 41 hét 3 naposan császároztak,mert bár elfolyt a magzatvíz aznap, nem tágultam.
Most vagyok 38 hetes a másodikkal, csak nagyon enyhe mensi szerű görcseim vannak napközben, remélem, itt megindul magától és smián megy majd a szülés. Nem a jóslókon múlik, sajnos, de neked sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!