Ez lehet magzatvíz?
Nekem így szivárgott
Menj be nézesd meg magad inkább.
En bementem, hülyének néztek vele 🤦♀️
A doki állította, hogy a magzatvíz nem szivárog. Vagy elfolyik, vagy nem. Tuti inkontinencia.
Reggel kezdődött, estére pedig sos császár lett, mert már a baba értekei is rosszak voltak a magzatviz hiánya miatt.
Ez lehet szivárgás is meg nem is. Nekem első gyerekkel a sima folyásom volt ilyen, pedig kórházban vizsgáltak, se nem magzatvíz, se nem fertőzés nem volt mögötte. Raktam be utolsó hetekben komolyabb betétet emiatt. Végül burkot is repesztettek, szóval tényleg nem magzatvíz volt.
De én is bementem, hogy vizsgáljanak meg, szóval szerintem te se halogasd sokáig.
Van magzatviz jelzo betet, ha a patika kozelebb van.
Hany hetes vagy ?
A magzatviz nem csak kohogeskor meg le es feluleskor folyna.
Nekem is így szivárgott. Rá 1 napra az egész burok elpattat és kiömlöt egyszerre.
Menj be a kórházba mert ha a magzatvíz szivárog valami antibiotikumot kell kapnod azt hiszem 6 óránként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!