Lehet ragadós a magzatvíz?
37+1 hetes vagyok, első babával.
Három hete már távozott a nyákdugó és egy hete megállapította az orvos, hogy egy ujjnyira nyitva vagyok.
Most vizes folyásra lettem figyelmes, cserélhetek fehérneműt mert egy tenyérnyi folt van rajta. Lassan folydogál, csak néha érzem. Eddig a folyásom mindíg fehéres volt, ez most teljesen átlátszó, vizes állagú, viszont picit ragad.
Azért gyanakszom magzatvízre, mert édeskés illata van, csak nem tudom, hogy ragadhat-e vagy teljesen olyan kell legyen, mint a víz. Fájásaim még nincsenek.
Tapasztaltabbak, mit gondoltok?
Ügyelet..egyértelmű
A magzatvíz édesillatú
Nekem nem volt időm megállapîtani, mert nekem szinte egyben loccsant és vérzés miatt volt alattam betét, de a magzatviznek édeskés az illata és gyakran rózsaszínes lehet a színe. Szerintem mindenképpen nézesd meg menjetek be korházba, biztonság kedvéért vigyél magaddal szülési cuccokat mert előfordul hogy bent is fognak ha magzatvíz.
Viszont lehet folyás is. Nekem is vizes volt és 2 doki is nézett mert nem tudták eldönteni magzatvíz e, de nem az volt, és kb utána rögtön kezdődött ez a tágulásos vérzés, ami kitartott 2 napig még a szülés beindulásáig.
Ne rèmisztgessètek màr a kérdezőt a fertőzèsveszèllyel. Minimális az esèlye, amìg nem turkàlnak bele. Ez az x óra alatt meg kell születnie a gyereknek màr annyira lejàrt...
Nekem egyszerre ment el a magzatvizem, nem emlèkszem, hogy ragacsos lett volna.
Lehet hogy maradt a nyàkdugóbòl, vagy ùjratermelődött?
Van magzatvìzszivàrgàst kimutató betèt, azzal èrdemes tesztelni, hogy az-e.
Kérdező! Mi a helyzet veletek?Voltál végül valahol?
Magzatvíz-tesztet én a Rossmannban vettem, viszont akkor még negatív volt. Mikor tényleg szivárgott, akkor nem is az tűnt fel, hanem a vér, szóval tisztán nem találkoztam vele...
Egyébként egy pénteki napon repedt meg a burok (36. hét vége), és végül kedd hajnalra, azaz picivel éjfél után született meg a teljesen egészséges babám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!