Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet ragadós a magzatvíz?

Lehet ragadós a magzatvíz?

Figyelt kérdés

37+1 hetes vagyok, első babával.

Három hete már távozott a nyákdugó és egy hete megállapította az orvos, hogy egy ujjnyira nyitva vagyok.

Most vizes folyásra lettem figyelmes, cserélhetek fehérneműt mert egy tenyérnyi folt van rajta. Lassan folydogál, csak néha érzem. Eddig a folyásom mindíg fehéres volt, ez most teljesen átlátszó, vizes állagú, viszont picit ragad.

Azért gyanakszom magzatvízre, mert édeskés illata van, csak nem tudom, hogy ragadhat-e vagy teljesen olyan kell legyen, mint a víz. Fájásaim még nincsenek.

Tapasztaltabbak, mit gondoltok?

2023. jún. 5. 17:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Lefekvéskor mégis elkezdett görcsölni a hasam, úgy éjfél körül, mensi szerűen. Gondoltam elmúlik reggelre, viszont az előbb arra ébredtem, hogy fáj, mostmár jobban, mint elalváskor, viszont szinte állandóan érzem a görcsölést, nem rendszeres időközönként, maximum pár másodpercre marad abba, aztán újra kezdődik. Meglátjuk, hogy később elkezd-e rendszereződni vagy erősödni.
2023. jún. 6. 01:17
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy patikai/drogériás jelző tesztet azért csinálnék, az tényleg nem sok idő és pénz, de ha esetleg mégis a magzatvíz szivárog, arról nagyon kéne tudni. Fontold meg. :)
2023. jún. 6. 11:08
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Most nem azért,de el is fogyhat a víz apránként,bele is kakulhat a baba, amitől még fertőzést kaphat.Régen be kellett volna menned megnézetni.Nem értem ezeket a ne ijesztgessétek válaszokat se.Nem a baba egészsége a legfontosabb? Inkább plusz kör,mint hogy baj legyen.Szerintem.Amúgy meg nem mindenkinek úgy megy el a víz,hogy elfolyik és kész.És nem,nem hülyeség,hogy onnantól figyelik,és mihamarabb meg kell születni a babának. Víz nélkül ugyanis nagyon nem jó ott neki,és a száraz szülés sem fáklyás menet.
2023. jún. 6. 13:14
 14/18 anonim ***** válasza:
Utolsó. Minél előbb megy a kòrhàzba, annàl nagyobb a kòrhàzi fertőzèsek ès kàros beavatkozàsok esèlye. A gyerek egèszsège mùlik azon, hogy ne rohangàljon az ember túl koràn kòrhàzba.
2023. jún. 6. 14:17
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
14 nem csak kívülről tud bejutni a fertőzés maradjunk annyiban.Belülre meg nem lát,hogy tudja rendben van-e a baba.Nekem pl tüdőgyulladás lett a vége,hogy belekakilt a vízbe a lányom,és a világon semmit nem vettem észre.Itthon tököltem én is,mert pont ezt szajkózták amit te.Fájásom egy db se lett,viszont majdnem ott maradt a babám.Ugyanígy szivárgassal indult,és még színe se volt a víznek,csak mikor bent megvizsgáltak és rendesen elpukkant a burok, akkor tiszta zöld volt.De nekem mindegy,!Nem az én gyerekem.Viszont én azóta is bánom hogy nem magamra hallgattam.Asztmás a lányom,és szerencse,hogy csak ez maradt vissza.
2023. jún. 6. 14:39
 16/18 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet azóta?
2023. jún. 6. 18:18
 17/18 A kérdező kommentje:
Semmi, abbamaradt a folyás és a görcsök is, pedig nem bánnám már, ha babázhatnék, de a kislegény még elvan odabent
2023. jún. 7. 06:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Jóslóid voltak :) már nincs sok
2023. jún. 7. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!