Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt, akit rosszul varrtak...

Van itt, akit rosszul varrtak össze szülés után? Mi lett?

Figyelt kérdés

Gyanús, hogy rosszul varrtak össze. Még mindig be van dagadva a varrt rész, aminek elvileg 2 héttel szülés utánig el kellett volna múlnia (4 hete szültem). Szülés után azt mondták, hogy a varrat elszorítja a keringést, amiatt fáj és dagadt, de ha 2 hét múlva felszívódnak a varratok, akkor el fog múlni. Ráadásul ma vettem észre, hogy kezd is begyulladni az a rész, piros a bőr körülötte.

Akinek van bármilyen rosszul sikerült gátsebes története, érdekelne, hogy hogy kezelték. Csak hogy nagyságrendileg mire számítsak. Köszönöm!

2023. okt. 13. 14:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hat ezt szornyu volt olvasni is🥲 sajnalom ami veled tortent, es igen, sajnos en is hasonlo helyzetben vagyok. Oktoberben szultem, azt hittem szules utan 4-5 honappal majd szepul a dolog, de hasonloan, meg nem mondanam ha nezem, hogy mi van lent🫠 osszevarrtak, ossze-vissza, emiatt az egyuttlet is fajdalmas. En is tervezem rendbehozatni, de picit felhaborit, hogy hogy lehetett ilyen felismerhetetlenul szarul osszevarrni. En szanaszet szakadtam szuleskor (pedig volt gatmetszes is), majdnem ket oran at varrtak kivul-belul…
júl. 17. 10:27
 12/12 A kérdező kommentje:
Sajnálom, tényleg szörnyű, hogy ez megtörténhet, aztán helyre sem hozzák, amit elrontottak. Ez minden, csak nem plasztika. Mármint nem azért akarjuk, mert nem tetszik, hanem mert fáj. Te tudod, hogy neked mi a probléma pontosan? Mert amit le kell vágni, az odáig oké. De ami kívülről úgy néz ki, hogy szépen begyógyult, de mégis fáj érintésre, azzal lehet csinálni valamit?
júl. 19. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!