Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit reagálna a férjed ha azt...

Mit reagálna a férjed ha azt mondanád neki,hogy szülés után szeretnél vip szobát?

Figyelt kérdés

Tehát ahol csak egyedül vagy.

Nagyon rosszul esett az en ferjem valasza,ugyanis azt valaszolta hogy "szállj mar le a foldre"

Nem magán klinikát kértem,csak egy külön szobát mert azt erzem nekem igy jobb lenn,a korház ahol szülnék 8ezer/éj áron adja

2023. okt. 5. 17:02
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
86%

Az első szülésem covid idején volt, a vip-szoba nem üzemelt, 2 szobásba kerültem, én nem érzem, hogy ez annyira jó lett volna.

Másodjára egyágyasban voltam, mondta a férjem, természetesen kifizetjük, pedig erre 15 ezer egy éjszaka, de amúgy volt rokonunk a kórházban, aki elintézte, hogy egyágyasba kerüljek (nem vip, hanem egyszerűen van 1 ágyas szoba is).

Na, az sokkal jobb volt, nyugalomban mi a babàval, aludni is tudtam, mikor ő aludt, az elsővel nem, mert ha nem az enyém sírt, akkor a szobatársé. 4 ember egyben szülés után, vérezve, intim helyzetekben, hát az meg egyenesen méltatlan szerintem.

Azt mondjuk nem is értem, hogy "nem szabadott egyedül hagyni a babát", mert ott állt minden percben egy nővér vagy mi? Amúgy se a főnököm, hogy megmondja, mit csináljak, én simán elmentem mindkét alkalommal WC-re meg zuhanyozni, mikor a babám aludt, nyitva hagytam a fürdő ajtaját, hogy halljam, nem féltem tőle, hogy elszalad.

Azt meg nem

2023. okt. 5. 19:55
 22/33 anonim ***** válasza:
91%

én is VIPben voltam, 9e volt egy éjszaka, fel sem merült, hogy ne ott legyek, ha szabad.

A férjed egy tuskó...

2023. okt. 5. 20:18
 23/33 anonim ***** válasza:
94%

Én egyágyasba szerettem volna menni, csak foglalt volt mindkettő, amikor szültem. A férjem természetesen támogatott, azt mondta, úgy legyen, ahogy nekem jó.

Az első gyereknél még nem tudtam, hogy van ilyen lehetőség. Pedig jó lett volna, mert az egyik szobatársam úgy horkolt, de úgy, hogy nem lehetett tőle aludni.

A második gyereknél szerettem volna külön szobát. Mondjuk szerencsém volt, mert van egy 2 ágyas az osztályon, oda kerültem végül. Így azért annyira nem volt vészes.

De nekem pl.tök kellemetlen volt a második éjszaka, amikor a picim nem aludt, én meg bőgtem vele. És kényelmetlenül éreztem magam, hogy a szobatársam miattunk nem alszik. Aztán következő éjszaka ők nem aludtak, mert az ő babája sírt egész éjjel. Szóval nem olyan jó móka többágyas szobában lenni.

Az, hogy a férjed így áll hozzá, szerintem csúnya. Nem luxus szállodába akarsz menni. És szerintem nem is olyan drága.

2023. okt. 5. 20:49
 24/33 anonim ***** válasza:
75%
Ha ki tudod fizetni, akkor vip jár neked. Férjed reakciója, nagyon furcsa. Semmi rosszat nem mondtál neki, lehet ő más családba nevelkedett
2023. okt. 5. 20:50
 25/33 anonim ***** válasza:
92%

A párom őszintén szomorú volt, hogy nálunk nincs vip szoba, amit igénybe tudtam volna venni.

A férjed egy bunkó, aki elég kevésre becsül téged.

2023. okt. 5. 21:02
 26/33 anonim ***** válasza:
73%

Elso gyereknek 3 agyas szoba volt sajna eleg szar szobatarsakkal...

Masodikra vip szobat kertem konkretan mi tha ott se lettem volna. 1 unatkoztam 2 vizit noverke ram se bagozott kulon minden miatt at kelett menni az osztaly masik vegebe ...

Harmadiknal ambulans szulet inteztem, 4 ora mulva otthon voltam - ne ez volt a legjobb 😁

2023. okt. 5. 21:06
 27/33 anonim ***** válasza:
88%

Sokallja a 8 ezret 1 éjszakára? Ne már. Főleg, hogy a te kényelmedről van szó. Első gyereknél én kétágyas szobában akartam lenni, mert úgy voltam vele, hátha kérhetek segítséget a szobatársamtól, full tapasztalatlan voltam. Kétágyas szobát kértem, volt is, de már aznap megbántam, hogy nem egyedül voltam. Nagyon zavart a szobatársam, 3 napig amíg bent voltunk, állandóan telefonált, járkált, pakolt, vagy a babája sírt. Amikor nagy nehezen elaludt a gyerekem, felébredt rá, ez így ment 3 napig. Az én gyerekem meg egész éjjel sírt, szóval ők meg miattunk nem aludtak éjszaka, ami meg nekem volt kellemetlen, úgyhogy mindkettőnknek jobb lett volna egyedül!

2. gyereknél mindenképp egyágyas szobát szeretnék, kérdés, hogy lesz-e, ezért nem szívesen szülnék magánklinikán 2 millióért.

2023. okt. 5. 22:23
 28/33 anonim ***** válasza:
52%
Az enyém valószínűleg nem értené, hogy minek azt, a magánkórházat sem érti :), de ha ez lenne a szívem vágya, szerintem belemenne. Amúgy meg van annyi pénzem, hogy kifizessem és ez szerintem tipikusan az a helyzet, ahol az anyának kellene döntenie. Csak fura, ha a férj egy ilyen, viszonylag apróságot nem támogat. Szerencsére ahol mi lakunk, jó a szülészet, kétágyas szobák vannak és nem jöhetnek be látogatók és normális szobatársakat kaptam, így számomra nem lett volna az 1 személyesnek nagy vonzereje. Covid alatt is szültem, akkor nagyon zavart a nagy elkülönítés.
2023. okt. 5. 23:14
 29/33 anonim ***** válasza:
12%
24. Igen, tudod szerencsés esetben a férj és a feleség más családban nevelledik. Nem láttál még ilyet?
2023. okt. 6. 01:12
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét gyerekemnél magánszobában voltam, semmit nem szólt rá a férjem. 10.000 Ft/éj volt az ára, nem rázott meg bennünket.
2023. okt. 6. 05:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!