Felesége nem szeretne hüvelyi szülést. Hogy segíthetnék neki, hogy legyőzze a félelmét, hogy mégiscsak ez lenne a természetes módja a babánk világra jövetelének?
Végül is valóban a gyerek a lényeg, annak meg nagyon nem mindegy, hogy születik.
Esetleg mondd el neki, hogy császár után nem fogja tudni ellátni a gyereket, a csecsemősök pedig le se fogják szarni. Vagy egyezz bele úgy, hogy családi szoba, és menj be vele segíteni.
Úgy segíthetnél, hogy megszülöd helyette.
Ja, hogy az nem megy?
Akkor talán nem kellene beleszólnod a _SAJÁT TESTÉT_ érintő kérdésekbe.🤷
Figyeld nekünk nagyon fontos,hogy miként szülünk és bizony ha ráerőltetedbazt amit nekem az panikrohamot és rossz szülésélményt is okozhat amiből szülés utáni depresszió lehet. Nagyon fontos,hogy az anya is "élvezze",elfogadja a szülésélményét. Nekem is császárom lett és tökéletesen egészséges a babám ,ellenben nekem tartós károsodásom lett amikor természetes úton megszülettem. Szóval a hüvelyi szülés nem garancia semmire csak mert az a természetes, minden a jó kórház/doki ,illetve szerencse kérdése.
Ha nem akar így szülni joga van hozzá,mert ő fog szenvedni mindenképp mindegy melyik módon szül és nem te.
Nekem nem,de van akinek van szülésfóbiája. Igen agyvérzésem lett amiből agyi ciszta lett AMI MIATT császárt kellett csinálni nehogy a ciszta elpattanjon a tolófájástól. Mindez azért mert a születésem levezető orvos épp intézte telefonon a nyaralását...
Drága 8-as remélem egyszer te is megtapasztalod a szülés csodáját egy vesekő formájában😘
Amúgy nem "nekem" hanem "nem akar" akart lenni csak autokorrekt lett a vége😅
Hát kérdés az is mi az oka rá. Ha csak annyi hogy az "könnyebb" meg "nem fáj" akkor jobb ha felvilágosítod hogy ez úgy hülyeség ahogy van. Fáj. Rohadtul. Napokig.
Az erős túlzás azért hogy a gyereket nem fogja tudni ellátni. El fogja tudni csak nehezítve lesz mozgásban.
De ha érdekel írj rám privát. Leírom a saját tapasztalatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!