Felesége nem szeretne hüvelyi szülést. Hogy segíthetnék neki, hogy legyőzze a félelmét, hogy mégiscsak ez lenne a természetes módja a babánk világra jövetelének?
Én se azt mondta hogy feltétlen az a nehezebb hanem hogy ne azért válassza azt valaki mert könnyebb. Le lettem pontozva mint a 💩
Pedig nem tudhatjuk előre. Ezért lenne fontos hogy mind a két szülésről tájékozódjunk alaposan. Ne csak az alapján döntsünk h nem kell vajúdni csak kiveszik és az nem is fáj 🤦
Az én tesóm pl azért akart eleve császárt, mert attól félt a legjobban, hogy szenved tizenórákat, aztán a végén mondják azt, hogy ja, bocs, nem jön ki, császár. Mondjuk valóban az a legnagyobb cumi, legyünk őszinték. Eleve parázott a fájdalomtól, és tudta, hogy igen, a császár is fáj, de úgy volt vele, hogy ha nem muszáj, akkor nem szeretné mindkét fajtát megnyerni. Persze nyilván lehet, hogy simán megszülte volna amúgy, de ugye ez sosem biztos. Szóval ő így megelőző jelleggel döntött eleve a császár mellett.
Nem állítanám, hogy én ezt a típusú gondolkodást nagyon magamévá tudom tenni :D De hát az ő szüléséről volt szó, nem az enyémről, ő meg így akarta, ennyi.
Fú, ha az én férjem próbálna beleokoskodni a szülésem módjába...
Ez aztán rohadtul nem a te hatásköröd, a minimum, hogy rá és az orvosokra hagyod.
Na ha VALAHOVA passzol az a Jóbarátok örökbecsű, hogy "No uterus, no opinion", az ez a helyzet.
Ebbe bizony ne akarj beleszólást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!