Hány perces fájásokkal érdemes már kórházba indulni?
Azért kérdezem, mert az első szülésemnél túl hamar indultunk be, beraktak éjjelre egyedül vajúdni egy terembe, néha rám néztek, szóval ezt itthon is tölthettem volna, sőt, ha legalább a fél éjszakát még itthon vagyok, jobb lett volna.
Most ha minden ok, akkor nem akarok egyből rohanni, mint az elsőnél.
Nem tudhatod előre, hogy ő hogy születik. Lehet, hogy pikk-pakk. Inkább menjetek be, minthogy meglepetés érjen!
Nekem a második nagyon hamar érkezett.
Igen, tudom hogy felelőtlenség is lehet, de annyira szr volt az előző élmény, hogy szeretném, ha most máshogy lenne.
Egyébként én is emlékszem, hogy volt egy ilyen határ, mikor már nagyon elkezdett fájni, és nagyon rossz volt egyedül ez.
Annyira, hogy nem is emlékszem már mi hány perc volt a végén.
Most meg a férjem végképp nem fog tudni bejönni, mert a kicsivel lesz itthon, főleg ha éjszaka indulna meg, elég lesz ha beszaladnak velem, de ott gyerekkel nem ülhet, meg nem is akarnám.😕
Nekem azt mondta a doki, hogy 3 perces fájásoknál találkozunk. Kb.10 perc kocsival a kórház. Hát menet közben volt, hogy azt hittem, megszülök a kocsiban,vagy a liftben. 22:10-kor indultunk a kórházba, 23:02-kor született a fiam.
Amikor 3 perces lett a fájás, elkezdtem öltözni, mondtam a férjemnek, hogy menjünk. Amikor vettem a nadrágot, volt egymás után 2 egybefüggő fájás. Na ott ijedtem meg először. :D
Aztán a kocsiban kicsit jobb volt, de ahogy kiszálltam, megint durvább lett.
Mázlim volt, beértünk időben. De ha mondjuk messzebb van a kórház, vagy van egy dugó, nem biztos, hogy sikerült volna. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!