Császár után el tudtátok látni a babát?
Figyelt kérdés
Első szülésem hüvelyi volt. 2 óra múlva már járkáltam, elláttam szépen a babámat.
A második szülésem sajnos császár lesz és nagyon kétségbe vagyok esve. Ki látja el ilyenkor a babát? Mikor kaphatom meg? Hozzák majd szoptatni, segítenek mellre tenni?
Minden infó/ tapasztalat jól jönne.
Köszönöm előre is!
2023. szept. 20. 06:20
11/11 anonim válasza:
Egy éve császároztak a SOTE-n. A műtét után 6 órával később fel kellett állnom, majd zuhanyozni menni. A nővérke tündér volt, még törölközni is segített. Ez kb. hajnali 2 óra volt. Majd kaptam enni, zsemlét, felvágottat,vajat és teát. Utána kellett volna mennem a gyermekágyi részre és megkaptam volna a kislányom. De mivel aznap hajnalban nem volt szülés a szülőszobán így nem bolygattak és reggel 8 óra körül mentem a csecsemős részre. 1 órán belül hozták a kisbabám, akit nekem kellett ellátni. Majd később jött egy nővér, aki megkérdezte, h miben segíthet. Pl. pelenkázás, szoptatás, öltöztetés. Délelőtt már járkáltam a folyóson, nagyon jól viseltem a műtétet. Magam is meglepődtem magamon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!