Ha programozott császár elött beindul a szülés és nem az orvosom rendel, mi a protokol?
1. Általában egy intézményben dolgozók nem szokták felülbírálni egymás döntéseit. Ha meg van beszélve a program császár, de beindul a szülés, pont nem fog keresztbe menni egyik orvos a másikkal.
2. Miért kellene 15 év anyagát átbugyvászni? A kardiológusnak le kellene írni azt a varázsmondatot, hogy "természetes szülés nem javasolt". És akkor csak azt az egy darab papírt kell megmutatni.
3. Ha véletlen végig is kellene bugyvászni 15 évnyi papírt, akkor mi van? Az első szülés nem úgy szokott történni, hogy bemész, 5 perc után meg megvan a gyerek. Annyi idő egészen biztosan lesz, hogy feltegye a fontos kérdéseket, felvegye az adataid, meg összeszedje a megfelelő információkat. Ha mégsincs erre idő, akkor meg a császármetszésre se lenne...
Koszonom a segito szandeku kommenteket, de aki egybol tamad, kerem ne irjon, szerintem ennek a feluletnek nem az a lenyege, hogy bantsuk a masikat es hulyenek nezzuk, hanem, hogy a sok tapasztalattal segitsunk egymasnak.
Nem befolyasolja a betegseg a csaszar folyamatat, csak a termeszetes szulessel jaro vajudas/erolkodes jelente problémat. Természtesen értem, hogy szükség van papirokra, csak arra lettem volna kivancsi, hogy pontosan mire, hogy enis le legyek “fedve” illetve az orvost se terheljem felesleges a sok papirral ami nem szukseges, illetve ha szulesig be kell szereznem valamit, ne utolso hetekbe rohangaljak miatta.
A sajat orvosom a kortörténetemet ismerve a csaszar mellett dontott (illetve a kardiologusom is ezt javasolta), de nincs errol egy konkret leirt papirom, hogy nekem az kell, ezert voltam kivancsi, hogy ebben az esetben mi az amit vinnem kell magammal.
Koszonom a segitseget!
Igen van a kardiologustol papirom ami idei és szerepel rajta a betegségem, csak arra nem ter kulon, hogy ez a szulesre milyen hatassal van.
A kiskonyvbe nem talaltam erre iranyulo konkret reszt, azert nem tudtam, hogy lehet bele irni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!