Koraszülött baba! Akinek 30 hétnél korábban született a babája azoknak meg tudták mondani, hogy miért? Volt már valamilyen előzménye? És ha igen akkor mikor kezdődött?
28.héten elmentem dokihoz szokásos vizsgálatra. Egy tanuló volt nála. A dokim így hátra tett kezekkel félreállt, a tanuló vizsgált.
Iszonyúan fájt. Hiába jeleztem, csak mosolygott és ennyi. Utana egyszercsak elkomolyodott, abbahagyta.
Kihívta a dokit egy másik helyisegbe, de tisztán hallottam, hogy valoszínű "kinyitotta a méhszájam". A tanuló már vissza sem jött, a doki pedig feltűnő műmosollyal csinált egy uh-t, majd megnyugtatott, minden a legnagyobb rendben.
Aznap és másnap vérezgettem, görcsölgettem. A doki mondta lesz erre esély a vizsgálat miatt.
3.nap pedig beindult a szülés.
Nem élte túl.
Utólag esett csak le, hogy a tanuló cseszte el az egészet, a doki meg falazott neki. Papíron a tanuló meg sem vizsgált.
Mindezt 5éve 20ezer ft-ért.
Nehéz volt lelkileg nagyon.
Azota viszont van 2 szép gyerekem :)
Babyboom567!
Te minden kérdéshez csak okoskodni jársz oda?
De bántás amit írsz!
Ahogy az elmúlt napokban is sok helyen olvastam a kommentjeidet, mind bántás vagy okoskodás volt.
#7! Ebben most teljesen igaza van szerintem is. Én sem hagytam volna annyiban, az biztos.
Mondjuk én már a 20ezer forintot se értem. Magánorvosnál mit keresett tanuló? Hozzám se nyúlhatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!