Tudnátok tapasztalatokat mondani a mostani helyzetben, szülni készülők, terhesgondozásra járok? Van. valakinek magán dokija? Akkor most lehet vagy nem?
Szolnokon zavartalan a terhesgondozás.
Magánrendelőbe jártam dokihoz nyár óta, ott maszkban kellett lenni, illetve kísérő nem jöhetett be. Kórházba ha mennem kellett, szintén maszk, kísérő nélkül és bejáratnál adatfelvétel, hogy hova megyek, van-e időpontom, covid gyanús vagyok-e (teszt nélkül csak kérdőív alapján).
Most már a végén járok, igazából a maszkon, a kórházi beléptetési kérdőíven és a kísérő hiányon kívül nekem nem sokban volt más ez a terhesség, mint az előző covid időszak mentes. Orvost fogadhattam, most még biztosan be is jöhet ha beindul a szülés. Hogy pár hónap múlva mi lesz, azt senki se tudja. Legreálisabb eshetőség, hogy drágább tarifával (a “fehérített” adózó forma miatt), szerződéssel lehet majd orvost fogadni.
Nálunk egy bizonyos időn belül lehet csak időpontot kérni. Lehet nálatok is így van és emiatt nem veszik fel.
Nálunk általában 7-11 vagy 7-14 óra között lehet telefonálni időpontért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!