Lehet az ellen tenni, hogy szülésnél ne legyenek bent tanulók? Lehet mondani, hogy menjenek ki?
Figyelt kérdés
2021. jan. 27. 16:03
2/9 anonim válasza:
Oktató kórházban is eléd tesznek egy beleegyező nyilatkozatot. Ha azt vissza utasítod nem lehetnek bent.
Jogodban áll elutasítani
4/9 anonim válasza:
Oktató korhàzban is kell a beleegyezèsed.
5/9 anonim válasza:
Oktató kórházban szültem 2019ben. Mikor bementem, en azzal kezdtem, hogy nem szeretném, ha benn lennének.
Persze, megoldható, jelezzük majdn nekik...
Elémnyomtak egy köteg papirt, írjam alá. 2 fájás közt nem tudtam elolvasni miket írok alá, férjem meg nem engedték be.
Persze h megjelentek a tanulók. Dél és este 7 közt 5 orvos vizsgált meg... ezt nehezményeztem, erre orromalá dugták a papirt, hogy aláirtam...
6/9 anonim válasza:
Akik ennyire ágállnak a dolog ellen: Tudjátok hogy valahol az a doki is megtanulta aki titeket lát el? Vagy a normális ellátás nektek se kell?
7/9 A kérdező kommentje:
De nem akarom, hogy engem ott bámuljanak sokan. Aki szereti, hogy sokan vannak körülötte, ahhoz menjenek be. Nekem ne cs.sszék el a szülésélményemet. Ha neked ez ennyire tetszik, hívjanak be hozzád 100 orvost, hagy sasoljanak, de aki nem akarja, annál miért kéne erőltetni?
2021. jan. 28. 08:08
8/9 anonim válasza:
Oké kérdező, de akkor hozzád meg olyan orvos menjen be a szülésedre aki élőben még sose csinálhatta. Azokhoz menjenek a tapasztaltabbak akik adnak az orvosoknak esélyt a tanulásra.
9/9 anonim válasza:
Kérdező,akkor nem oktatókórházban kell szülni .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!