Miért engeditek be a párotokat a szülőszobába?
Miért ne engedném be? Az ő gyereke születik meg.
Párom látott mindent, semmi gondja nem volt vele. Szexuális életünk azóta is rendben, 3 gyerek születését látta és nagyon örül neki, hogy ott lehetett.
Nálunk sem változott a szülés óta semmi. Ugyanúgy kíván a férjem, pedig mindkét szülésnél benn volt. És nem csak a fejemnél. Kérdeztem tőle, hogy van e rossz érzése, azért amit látott, de azt mondta, hogy egyáltalán nem.
Nálunk szóba se jött, hogy jön vagy kinn marad szülés közben, teljesen egyértelmű volt, hogy ő is ott lesz.
Nekem jó volt hogy ott volt! Nem is tudom mit csináltam volna ott egyedül:)
félóránként jött a doki, szülésznő, reggeltől estig vajúdtam, ők meg csak megnézték mennyire vagyok kitágulva, megkérdezték kérek-e valamit, hogy vagyok, ennyi! Unalmas lett volna egyedül. Nem zavarta hogy mások turkálnwk bennem, próbálják kinyomni a gyereket a hasamból, jóbvolt hogy volt mellettem valaki közeli. Hiába volt fogadott doki, szülésznő, az nem olyan mint egy férj, anya, barátnő! Nem olyan közvetlen! Inni ha kértem, vagy hánytam, pilini kellett kimenni ott volt aki segített szó nélkül.
Ugyan olyan, ugyan annyi a sex, semmim nem vàltoztatott hogy bent volt a szülésnél!
Az én férjem is ott volt. Annyira fényképezett mikor kibújt a baba (Én parancsoltam rá hogy legyen kép), hogy majd fellökte az orvost. :))
Azóta is ugyanúgy kíván, pedig jópár + kiló is maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!