Vajúdás leállása erős fájások után?
Tegnap este beindult a szülés. Biztos vagyok benne, hogy nem jóslók voltak, este 9-től hajnali 4-ig egyre erősödő, sűrűsödő fájásaim voltak, a végén már sehogy nem volt jó, kapaszkodtam egy-egy fájás közben. Előtte ment a hasam is. Próbáltam pihenni két fájás közben, aztán bealudtam és 6-kor keltem fel, hogy már nincs semmi, csak kis keményedések, alhasi görcsök, de nem igazi fájás. Most is tompán fáj a derekam, néha szúr, a baba feje nagyon nyomja a szeméremcsontom.
Valaki hallott már ilyenről? Jelenthet bajt, hogy csak félig indult be? Pl. rövid köldökzsinór miatt. A baba mozog, néha olyan erősen feszítgeti magát, hogy úgy érzem, hogy kiszakad a bőr a hasamon.
Mind a 2 barátnőmnél ez volt. Egyik bement a kórhazba is, de hazaküldték.
Egyiknek 3, masiknak 4 nap múlva lett meg a baba
Onnantól igen, fájt mindenük.
De ha nem hagy nyugodni a dolog, menj be a kórházba. Megnézik és legalabb megnyugszol te is :)
1#
Én rendes vajúdás közben képtelen lettem volna aludni, néha olyan durva volt, hogy levegőt venni nem akartam.
A jósló se volt semmi, és az is lehet rendszeres.
Ettől függetlenül szabályos jóslófájások után is beindulhat a rendes szülés, de hidd el, azt nem fogod átaludni, vagy ilyenek. Lehet elvétve hallani ilyen sztorikat, de a gyakorlatban nagyon ritka.
Nekem szabályos fajasokkal indult, bementunk, megvizsgáltak, mondták hogy haza már nem engednek, de nem biztos, hogy ebből szules lesz. Elkészítettek, ctg, stb...
Esrosodtek a fajasok, de ha leültem, abbamaradtak. Szülésznő mondta, le ne üljek, jarkaljak. Este mentünk be, 12 órára született, pedig harmadik gyerek volt. Ha otthon maradok, tuti abbamaradt volna nekem is.
Könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!