Miért olyan nagy dolog, hogy alacsony kistermetű nő létemre kétszer szültem természetesen?
Csak én nem értem, hogy egy beszélgetésben hogy jön fel témának bárkivel az, hogy ki hogyan szült, miért pont úgy?:D
Egyedül a mi baráti társaságunk nem érzi szükségét, hogy más vaginájáról érdeklődjön így?
12, soha nem baráti társaságban, hanem kapaszkodj meg: munkahelyen kérdezték meg ezt tőlem. Többségében nők között dolgoztam/dolgozok, korosztályban 20-tól 60-ig. Akárhányszor valaki terhes lett, mindig rendszeres témává vált a ki hogy hogyan.
Amikor én vártam gyereket, akkor is hallgathattam. A mostani az ötödik munkahelyem és tökmindegy, hogy multi vagy kis tizenvalahány fős cég, mindig előjött.
Még azt se mondhatom, hogy magyar szokás, mert a többnemzetiségű multis környezetben is ugyanolyan lelkesedéssel mesélt és kérdezett a német, a spanyol és az amerikai...kolléga is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!