Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért olyan nagy dolog, hogy...

Miért olyan nagy dolog, hogy alacsony kistermetű nő létemre kétszer szültem természetesen?

Figyelt kérdés
Van két gyerekem, ha rátérünk a szülésre, egyből kérdezik,hogy császár volt,ugye? Aztán mondom,hogy nem. Erre ki vannak akadva és látszik rajtuk a döbbenet. Nagyon sok embernél… miért olyan nagy szám ez?

2023. aug. 20. 22:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Általánosságban aki magasabb, az arányosan szélesebb is, mármint nagyobbak/hosszabbak a csontjai, ezáltal pl a medencéje is. Valószínűleg szélesebb egy 173 centi magas, 65 kilós nőé, mint egy 155 centi magas, 48 kilósé. Így ránézésre egy átlagember valszeg azt gondolja, hogy a magasabb nő esetében könnyebben "kifér" a gyerek, mert több a hely, de ez nyilván nem törvényszerűen van így.
2023. aug. 21. 09:40
 12/14 anonim ***** válasza:
28%

Csak én nem értem, hogy egy beszélgetésben hogy jön fel témának bárkivel az, hogy ki hogyan szült, miért pont úgy?:D

Egyedül a mi baráti társaságunk nem érzi szükségét, hogy más vaginájáról érdeklődjön így?

2023. aug. 21. 16:13
 13/14 anonim ***** válasza:

12, soha nem baráti társaságban, hanem kapaszkodj meg: munkahelyen kérdezték meg ezt tőlem. Többségében nők között dolgoztam/dolgozok, korosztályban 20-tól 60-ig. Akárhányszor valaki terhes lett, mindig rendszeres témává vált a ki hogy hogyan.

Amikor én vártam gyereket, akkor is hallgathattam. A mostani az ötödik munkahelyem és tökmindegy, hogy multi vagy kis tizenvalahány fős cég, mindig előjött.

Még azt se mondhatom, hogy magyar szokás, mert a többnemzetiségű multis környezetben is ugyanolyan lelkesedéssel mesélt és kérdezett a német, a spanyol és az amerikai...kolléga is.

2023. aug. 21. 16:22
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem nagy szám. Anyám is megcsinálta 3x, meg rengeteg nő az emberiség története során.
2023. aug. 26. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!