Lehet olyan nő is terhes aki kistermetű?
Dehogyis!!!
Egy barátnőmmel gyogyfurdoben ismerkedtem meg, ilyen kreatív kézműves szabadidős tevékenység alkalmával, hát konkrétan azt hittem, kB 13-14eves és a szüleivel üdül. Közben akkor töltötte a 30at. Kis termetű, vékonyka, kislányos arccal. Ez 4 éve volt, azóta a második babájával várandós.
De van nás alacsony, vékony termetű ismerősöm, aki egy hónap múlva szül, semmi baja.
156 centi vagyok, ismerek egy csajt, aki alacsonyabb nálam, talán 150 centi sincs és iszonyat vékony. Jövő hónapban szül.
Anyám 140 centi körül van, előkerestem a kiskönyvét, mikor velem volt terhes, a 11. héten 46 kiló van beleírva. Két egészséges gyereket szült.
Nem nagyon értem, hogy hogyan merült fel ez a kérdés.
Emlékszel arra mikor biológia órán a szaporodásról beszélgettek? "És ezért kell védekezni, ha nem szeretnétek gyereket. De képzeljétek, van egy jó hírem. Aki 150 centi alatt van, az nem esik teherbe."
Én nem emkékszek ilyen kitételre.
152 cm vagyok, 49kg de fel sem merült bennem, hogy ne tudnèk teherbeesni/kihordani/megszülni a babàmat. Az àtlaghoz kèpest sokkal jobb az àllòkèpessègem is :)
Ha tùl nagy lesz a baba a testalkathoz kèpest, az àltalàban a terhessègi cukorbetegsèggel van összefüggèsben.
De nem is èrtem a kèrdèst, mièrt akadàlyozna valakit a twstalkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!