Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Magánkórház esetében hogy...

Magánkórház esetében hogy éltétek meg a szülés utáni napokat? Volt bármi nehézség?

Figyelt kérdés

Október 24-én lesz a műtét, eddig eltereltem a figyelmemet, nem izgultam egyáltalán. Hol költöztünk, hol barátaink esküvőjére készültünk, hol nyaralást, utazást szerveztünk, szóval elteltek a hetek.

Most kezdtünk el jobban a babára hangolódni, jövő hétre elkészül a szobája, rengeteg mindent rendeltem neki a héten, szóval most kezdem úgy igazán realizálni, hogy "úristen, gyerekünk lesz".

És egyre jobban izgulok, hogy milyen lesz a kórházban, mire számítsak. Egyik barátnőm mondta, hogy ő a kórházban kis túlzással csak fürdeni kelt fel az ágyból a bent létük alatt, minden mást a férje csinált a gyerekük körül. Másik barátnőm meg pont az ellenkezője volt, ő már aznap este sürgött-forgott, egyáltalán nem volt fáradt, neki így hatott az adrenalin.

Azért érdekelne kimondottan a magánkórházat választó anyukák véleménye, mert államinál azért tudjuk, hogy kb. a túlélésre kell menni, de magán helynél a körülmények picit jobbak.

2023. aug. 18. 15:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én is kifejezetten kértem. Maximális támogatást kaptam. Senki nem kérdezett semmit.

Komolyan mondom életem legjobb döntése volt. Egyből meghitt kapcsolatom lett a gyerekemmel. Aki teljesen egészségesen magától elindulva (azt megvártuk) nem kirángatva született.

Míg ha terészetesen szültem volna [mivel én pont nem az a típusú anya vagyok, aki a hüvelyi szülés álmai netovábbja) tudom, hogy nem így lenne, mivel egyszerűen én arra képtelen lennék lelki sérülés nélkül. Így egy jó emlék maradt a babám születése.

2023. aug. 21. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!