Nálam nincs változás, de egyébként intimtornával kifejezetten nagy változást lehet elérni.
2023. aug. 16. 00:12
2/10 A kérdező kommentje:
Ezaz, hogy én sem érzek változást egyelőre. Van olyan akinek az első együttlétekről rendben volt, aztán csak később érezte, hogy kitágult?
2023. aug. 16. 00:14
3/10 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem.
Sőt, szűkebb..
2023. aug. 16. 00:19
4/10 anonim válasza:
De ha nincs probléma, miért gyártasz magadnak? 😄 Örülj, hogy nincs gond. 😊
2023. aug. 16. 00:20
5/10 anonim válasza:
Aki lepontozta a válaszomat, az tapasztalatból tette, mert tudja, milyen lett a hüvelyem szülés után?😂
3#
2023. aug. 16. 04:16
6/10 anonim válasza:
Ha nem voltál szűz mielőtt férjhez mentél (férjhez mentél, ugye?) akkor még az is lehet.
2023. aug. 16. 04:26
7/10 anonim válasza:
De miért gondolod, hogy a hüvely feltétlenül kitágul? Ha most nem érzed, később miért romlana?
2x szültem, nem változott. A hüvely kitágul akkor is, amikor pénisz kerül bele, aztán viszonylag hamar visszaáll az eredetibe. Ha szülés után közvetlenül (értsd jól) nem éreztetek gondot az együttléteknél, akkor később ez nem fog romlani, vagy hát, nem a szülés miatt.
2023. aug. 16. 07:03
8/10 anonim válasza:
Nekem tágabb lett. Nem szülés után közvetlen. Úgy 1/2évvel utána kezdtük észrevenni. Először én, majd párom is.
Ha tornázok, úgy mozdulok, telemegy levegővel, kellemetlen. Eddig sosem csinált ilyet. Férjem is mondta, tagabbnak érez ottlenn. Fél éve intim tornázok, de semmi eredménye eddig.
Most ott tartok, hogy valószínű doki lesz belőle
2023. aug. 16. 07:09
9/10 anonim válasza:
Nekem is szűkebb lett, és ez nem vicc, a férjem is mondta, hogy alig bírja berakni. És aki szerint ez "hú de jó" vagy csak kérkedés, igazából nettó szenvedés volt, iszonyúan fájt és rengeteg tornát igényelt, hogy legalább együtt tudjunk lenni fájdalom nélkül. Pedig mentem több orvoshoz is vele, nem a szülésnél varrták el vagy ilyesmi, nekem nem volt sok sérülésem, csak valahogy így regenerálódott magától. Szóval ezek alapján szerintem bármi megtörténhet, én se hittem, hogy velem pont ez lesz majd...
2023. aug. 16. 07:42
10/10 anonim válasza:
A feleségemé nem változott érzékelhetően. Viszont érzékenyebb lett neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!