Szülés után a hüvely állapotát csak az első együttlétkor fogom észrevenni vagy látható is?
3 hete szültem, és a tanáccsal ellentétben megnéztem magam alulról tükörrel.
A hüvely nyílásom nagynak tűnik, látható nyoma van annak, ahol kibújt egy 2,5 kg-os baba.
Ezek után nem mertem magamat tapogatni ilyen téren. Kíváncsi vagyok, vajon bent is tág a helyzet, vagy ez a külső állapot nem fogja befolyásolni a befogadó képességet?
Valószínűleg bent is tág. A szex közben a hüvelybemenetet, amit láttál érzik a férfiak és a nők is, tehát az is jobb ha szűkebb. A jó hír, hogy lehet rajta azért változtatni.
Én 4 kg- os babákat szültem,4 gyerekem van,ebből 3-at szültem spontán.
Nem vagyunk ugyan egyformák,de azért a hüvely rugalmas.
Mi a férjemmel nem érezzük hogy tágabb lettem volna,de lehet a szerencsésebbek közé tartozom,nem tudom.
Nálam ugyanez a helyzet, csak én már lassan 10 hónapja szültem:(
Kívülről sokkal nagyobb a rés:( Belül azt hiszem kezd visszaállni, de a 'bemenet' miatt nagyon elkeseredett vagyok.
Rajtam nagyot vágtak és a doki szerintem nem varrt teljesen össze.
Plasztikáztatni talán lehet, de előbb el kell döntenem, hogy szeretnénk e még babát, előtte nem érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!