Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy lehet szülésre hangolódni...

Hogy lehet szülésre hangolódni, ha hírtelen minden káosz lett?

Figyelt kérdés
36 hetes terhes vagyok, van egy 1 évesem. Már megvolt minden véve a babaszobához és szüléshez, ezen a héten akartam mindent véglegesíteni és eljutni ahhoz az érzéshez, hogy kész vagyok, jöhet a baba. Erre tegnap kigyulladt és leégett a ház egy része. Sokminden megsérült, több milliós a kár, és hirtelen a minden készen áll a babáhozból semmi nincs kész a babához lett. Teljesen kétségbe vagyok esve, szédülök és hányingerem van a stressztől egész nap. A nagylányom is érzi ezt rajtam, emiatt extra nyűgös ő is. Tudom, hogy ha eljön az idő, akkor így vagy úgy ki fog jönni belőlem az a gyerek, de nem így akartam szülni. Én nagyon készültem erre a szülésre lelkileg és most csak egy feladatnak, nehezítő körülménynek, problémának érződik. Hogy hozzam magam rendbe, ha semmi nincs rendben? Adjatok kérlek tanácsot, csak egy egy gondolatot, ami segít kikerülni ebből. Annyira el vagyok veszve, egy csomó terhet meg kellene tartanom, de úgy érzem, hogy arra is képtelen vagyok, hogy boldog hangon olvassak este mesét.
2023. aug. 14. 21:37
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Az első 39. hétre jött, hátha az öccse is marad. Sajnálom 9-es, a kórházból tehetetlenül még rosszabb lehet aggódni.

10-es, 4 közeli lakóval oltottuk el, a tűzoltó mondta, hogy 5 perc múlva égett volna az egész. A férjem meg nem volt ágyhoz kötve, de nem ez lett volna az első eset, amikor valaki észrevette volna, hogy ég a háza, de már nem tudott volna kimenekülni. Dolgozott, nem nagyon figyelt a környezetére. Ott ült a zárt dolgozószobában, nem vette észre, hogy ég a nappali és házakkal odébb is látszott a fekete füst. Mindenesetre, aki átélt ilyesmit, annak biztos eszébe jut szerintem, hogy mi történhetett VOLNA. A katasztrófa védelem honlapját meg megnéztem, 3 tűzesetet ír aznapra, de egyik sem a mi városunk. Mindegy, nem akarok magyarázkodni, aki rosszindulatú, az úgyis csak akkor hinne, ha körbejárná a házat.

2023. aug. 15. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!