Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi az amit a szülőszobai...

Mi az amit a szülőszobai pakkba, és mi az amit az utána használatos kórházi pakkba kell pakolni? Teljes a káosz a fejemben.

Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 11:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Legalább 3-4 szoptatós hálóing (muszáj cserélni mert tuti át fogsz ázni)

Legyen nálad 10 bugyingó:)

Köntös

Papucs (egy ki egy fürdőbe)

2 törcsi

tena betét

vihetsz tena hálós bugyit is

szoptatós melltartóból 2-3 +plusz abba betét,mert ha szerencsés vagy folyni fogsz:)

zokniból sok:D

plusz: ásványvíz,szőlőcukor(nem ehetsz szülés és vajúdás alatt sem,energiád nem lesz),vigyél fájdalomcsillapítót is mert smucigok de mindig szólj,hogy ebből szeretnél bevenni, intim törlőkendő,aloe first,szoptatós párna,wc papír,tusfürdő,fogkrém,sampon (ezekből illatmenteseket vegyél) és intim gél lentre:d

A babának ruci,pléd,pelus,krémek,sapiból 2, body 4-5, 1 ékony 1 vastag pléd, 3-4 rugi, vihetsz neki is tusit ilyeneket mert van ahol nem adnak

és vidd magad:D

2010. jún. 1. 12:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Szülőszobára fürdéshez való cucc kell (törölköző, tusfürdő, dezodor, zuhanyzós papucs, fésű), meg víz, szőlőcukor/csoki, telefon+töltő, fényképezőgép, és persze az irataid meg a terheskönyved. Kórháza válogatja, hogy adnak-e hálóinget vagy sem. Minden más a kórházi pakkba kell.
2010. jún. 1. 12:06
 3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon nagyon köszönöm nektek. Egyre tisztább a kép.
2010. jún. 1. 12:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Szülőszobára,wc-papírt,törölközőt,zsepit,tusfürdőt, papucsot szerintem ez a legfonosabb amit vinni kell,ja és eldobhatós bugyit ami nagyon hasznos. akórházba betétet sokat,pici törit,sampont,hajszárítot,hálóinget,köntöst,kozmetikai dolgokat,újságot.Szerintem a legfontosabbak ezek.Sok sikert kívánok!
2010. jún. 1. 12:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm.
2010. jún. 1. 12:11
 6/7 anonim ***** válasza:
én annyival egészíteném még ki, hogy nálunk a baba saját ruciban volt születése után, úgyhogy én a szülőszobára babarucit is vittem.
2010. jún. 1. 12:42
 7/7 anonim ***** válasza:

pont most írtam össze a listámat:

szüléshez:

-kiskönyv, leletek

-személyi ig., lakcímk., házassági anyakönyvi kiv. (vagy apasági nyilatkozat)

-apának "zsilipruha", 1 vizespapucs, 1 száraz papucs és enni-, innivaló

-neked hálóing/póló, vagy amiben szeretnél lenni

-1 száraz, 1 vizes papucs

-törülköző

-bugyi, betét

-köntös

-víz, ennivaló (szőlőcukor, keksz...)

-fényképezőgép, elem

-gátmasszázsolaj, CD, illóolaj... ami tetszik

kórházba:

-betét(nagy), bugyi

-3 hálóing

-köntös

-2 papucs

-szoptatós melltartó+betét

-bimbóvédő krém

-víz, keksz, csoki...

babának:

-pelenka

-popsitörlő

baba hazahozatalához:

-cérnasapka, kesztyű, zokni

-body, rugdalózó

-takaró

-babahordozó (autósülés)

2010. jún. 1. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!