Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha minden feltétel adott?

Ha minden feltétel adott?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ha minden feltétel adott lenne (ház, pénz, segítség, kor (pl 40 alatt) hány gyereket vállalnátok?

Jelenleg mennyi van?

Mennyit szeretnétek (abban az élethelyzetben amiben most vagytok, azaz mennyi gyereket "engedhettek" meg magatoknak?

Szeretnétek meg többet a meglevokon felül?

Köszönöm a válaszokat! ☺️

2023. aug. 12. 22:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Egy van, egyet meg tervezunk. Ha minden adott lenne, akkor is ketto lenne a maximum. Idegileg ennyit birunk.
2023. aug. 13. 07:37
 12/18 anonim ***** válasza:
Egy van és tervezünk mégegyet. Ha a sorolt feltételek teljesülnének, akkor is csak kettő lenne, de korábban vállaltuk volna őket, nem 30 pluszosan.
2023. aug. 13. 08:45
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a felsoroltak megvannak. Pénz azért nem végtelen, de jól élünk. 1 van, 1 úton. Marad a létszám, ha rajtunk múlik. Abban viszont megegyeztünk, hogy ha normális védekezés mellett mégis jön, nem bántjuk.
2023. aug. 13. 09:06
 14/18 anonim ***** válasza:
Kettő van. Még szívesen vállalnék egyet, de koromból adódóan (39) és az anyagiak, kicsi lakás maradunk ennél a felállásnál.
2023. aug. 13. 09:43
 15/18 anonim ***** válasza:
2 van, ennyit is terveztünk. Ha lenne egy 4 szobás házunk, és több segítségünk (most csak végszükségre van), akkor talán bevállalnám a 3.at, de nagyon megfontolnám. Nehéz 2vel is.
2023. aug. 13. 11:46
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat? Hasznos volt :)

Én kettőt szeretnék ha milliárdos lennék is. Ennyire van idegrendszerem 😂

2023. aug. 13. 21:12
 17/18 flora08 ***** válasza:
100%
Egy fiunk van, és nem lesz testvére. Minden - felsorolt - körülmény adott, de nem szeretnénk még egy gyereket. Biztosan le leszek pontozva, de az első, kétségbeesett zokogással tarkított, depressziós időszakot nem vagyok hajlandó újra bevállalni. Elmondhatatlanul hálás vagyok azért, hogy most kiegyensúlyozott, harmonikus életünk van.
2023. aug. 13. 21:20
 18/18 anonim ***** válasza:

Nulla van, a feltételek amúgy adottak, de egyelőre nem akarok.

Ha változik, akkor is szerintem max egy vagy kettő. Többhöz végképp nem lenne idegrendszerem.

Legtöbb esetben szerintem amúgy a gyerekek száma nem csak az anyagiaktól függ. Nekem nem a tehetősebb ismerőseimnek van 3 (vagy több), hanem az átlagos vagy átlagnál valamivel rosszabbul élőknek (és amúgy nem c-k).

2023. aug. 13. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!