Szerintetek ezek jóslók? 35 hkm.
Kb 3 órája görcsölget a hasam. Ha állok, akkor folyamatosan fáj, ha fekszem, akkor hullámokban jön, de nincs benne rendszer, a hasam pedig folyamatosan kőkemény. Ettem magnéziumot, fürödtem meleg vízben, de semmit nem csinált, és elég erősen is fáj, nem csak úgy ímmel ámmal. Az első babámmal ilyen erősségű fájásokkal már kórházba mentem. Most gyerekkel vagyok itthon kettesben, ha orvoshoz akarok menni, akkor gyerekkel kell mentőt hívnom, amit nyilván szeretnék feleslegesen elkerülni.
35+3 hetes terhes vagyok, eddig nem volt semmi, ami koraszülésre utalna, egészséges vagyok én is, a baba is, a méhszáj teljesen zárt volt a 32. héten. Szerintetek feleslegesen aggódom és ezek csak jóslók? Az első babámmal egy fia görcsöm nem volt szülésig. Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!