Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszéssel való szülés....

Császármetszéssel való szülés. Hogy kell előre egyeztetni? (bőv. Lennt. )

Figyelt kérdés
Nos, a helyzet az, hogy kisbabát szeretnénk a párommal, de nem szülök természetes úton. Az orvossal való egyeztetés, és plusz juttatás után, megcsászároznak. Egyik barátnőm is így szült, de másik városban. Szóval teherbeesés előtt válasszak szülészorvost, és egyeztessek vele, vagy teherbeesés után is megoldható? Havi 20.000Ft-ot kapna, plusz 300.000Ft-ot, a császáros szülésért.
2010. okt. 15. 10:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
89%

Drága, nem a levegőbe beszélek!

2 császáron vagyok túl, nem, én nem gyávaságból választottam ezt az utat, az első életmentő volt, a 2.-nál pedig esélyem sem volt a természetesre.

Nem vagyok maradi és vén sem vagyok, sőt!

De azért azt tényleg ne hidd el, hogy csak pár óráig fog fájni, ez nem tündérmese!

Viszlát!

2010. okt. 24. 21:52
 22/23 anonim ***** válasza:

Tegnap 14:08!

Sima szülésnél is nagyon komoly komplikációk léphetnek fel,súlyos szövődményekkel mind az anyára mind a babára nézve!

2010. okt. 25. 09:04
 23/23 anonim ***** válasza:
Csak nem mindegy, hogy az én hülyeségemből, lesz baj , vagy elkerülhetetlen.
2010. okt. 26. 07:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!