Császármetszéssel való szülés. Hogy kell előre egyeztetni? (bőv. Lennt. )
Köszi, nem vagyunk elszállva a pénzzel, ennyit szánunk rá. :) Természetesen a végleges ár személyesen fog eldőlni. :)
Viszont lenne pár kérdésem, írhatok privátot, vagy ide írjam? :)
Mindenki maga dönt a testéről...Szerintem privátban kérdezgess erről bővebben mert itt sokan meg fognak szólni.
Én normál úton szültem mindkettőt, fájt, de fantasztikus élmény volt. De a 2.nál (mivel már volt tapasztalatom)nekem is megfordult a fejemben h lepénzelem a dokit, h ne kelljen szenvedni...de aztán aludtam rá egyet, nameg a férjem is azt mondta h ne vicceljek már...
De ez a te döntésed. Viszont ha további kérdéseket tezsel fel a nagy nyilvánosság előtt erről a témáról nagyon provokatív lesz a másik táborral szemben. (amúgy megértelek....valóban ez a könnyebb megoldás....ami nem is biztos h utána könnyebb...)
Semmi közötök más döntéséhez!!!!
Igen, úgy van, aogyan leírtad, de a pénz szerintem is sok. Engem 70-ért császároztak.
13.03-asnak. Előtted írtam. Igen szerintem sincs senkinek semmi köze ahhoz h ki hogy dönt. Én is ezzel kezdtem.
Csak felhívtam a figyelmét a kérdezőnek h ne rángassa az oroszlán bajszát, mert elszabadul a pokol!
(Vannak akik ezt másképp gondolják, és semmibe veszik azokat akik félnek a fájdalomtól és ezért választják ezt a megoldást.) Csupán ezt hangsúlyoztam.
Köszönöm a válaszokat. :)
Én semmiképp nem szülök természetesen, és mivel van a császárnak ez a lehetősége, ezért informálódtam előtte.
Köszi a pénzel is a felvilágosítást, nem adok neki 3x akkora összeget akk.
Szóval akkor mielőtt elkezdjük a baba projektet, egyeztetek egy szülész orvossal.
Nem firtatom ezt itt akk tovább, a negatív válaszok elkerülése végett. Lényegtelen ki mit gondol, én így döntöttem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!