Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszéssel való szülés....

Császármetszéssel való szülés. Hogy kell előre egyeztetni? (bőv. Lennt. )

Figyelt kérdés
Nos, a helyzet az, hogy kisbabát szeretnénk a párommal, de nem szülök természetes úton. Az orvossal való egyeztetés, és plusz juttatás után, megcsászároznak. Egyik barátnőm is így szült, de másik városban. Szóval teherbeesés előtt válasszak szülészorvost, és egyeztessek vele, vagy teherbeesés után is megoldható? Havi 20.000Ft-ot kapna, plusz 300.000Ft-ot, a császáros szülésért.
2010. okt. 15. 10:59
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
67%
Igen,szerintem így kell!És a legjobb az lenne(gondolom)ha még terhesség előtt megbeszéltek mindent!!!
2010. okt. 15. 11:03
 2/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2010. okt. 15. 11:07
 3/23 anonim ***** válasza:
76%
Én is császárral szültem mert nálunk a családba mindenki szenvedett 30 orát és mégi császárral szült.Na én már rettegtem előre.Beszéltem egy dokival és elmondtam,hogy én csak igy fogok szülni.Belement de teljes diszkréciot kért.És 60 ezer ft-ot.Havonta pedig 5 ezer volt a terhestanácsadás.Nem kell elszálni a pénzel
2010. okt. 15. 11:08
 4/23 A kérdező kommentje:

Köszi, nem vagyunk elszállva a pénzzel, ennyit szánunk rá. :) Természetesen a végleges ár személyesen fog eldőlni. :)

Viszont lenne pár kérdésem, írhatok privátot, vagy ide írjam? :)

2010. okt. 15. 11:20
 5/23 anonim ***** válasza:
38%
Az az orvos aki pénzért belemegy ilyenbe, elvenném a diplomáját!A semmiért kockáztatja a baba és mama egészségét! Megbízhatatlan!
2010. okt. 15. 11:43
 6/23 anonim ***** válasza:
70%

Mindenki maga dönt a testéről...Szerintem privátban kérdezgess erről bővebben mert itt sokan meg fognak szólni.

Én normál úton szültem mindkettőt, fájt, de fantasztikus élmény volt. De a 2.nál (mivel már volt tapasztalatom)nekem is megfordult a fejemben h lepénzelem a dokit, h ne kelljen szenvedni...de aztán aludtam rá egyet, nameg a férjem is azt mondta h ne vicceljek már...

De ez a te döntésed. Viszont ha további kérdéseket tezsel fel a nagy nyilvánosság előtt erről a témáról nagyon provokatív lesz a másik táborral szemben. (amúgy megértelek....valóban ez a könnyebb megoldás....ami nem is biztos h utána könnyebb...)

2010. okt. 15. 13:01
 7/23 anonim ***** válasza:
70%

Semmi közötök más döntéséhez!!!!

Igen, úgy van, aogyan leírtad, de a pénz szerintem is sok. Engem 70-ért császároztak.

2010. okt. 15. 13:03
 8/23 anonim ***** válasza:
70%

13.03-asnak. Előtted írtam. Igen szerintem sincs senkinek semmi köze ahhoz h ki hogy dönt. Én is ezzel kezdtem.

Csak felhívtam a figyelmét a kérdezőnek h ne rángassa az oroszlán bajszát, mert elszabadul a pokol!

(Vannak akik ezt másképp gondolják, és semmibe veszik azokat akik félnek a fájdalomtól és ezért választják ezt a megoldást.) Csupán ezt hangsúlyoztam.

2010. okt. 15. 13:08
 9/23 anonim ***** válasza:
40%
Milyen gyenge nők vagytok...
2010. okt. 15. 13:36
 10/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :)

Én semmiképp nem szülök természetesen, és mivel van a császárnak ez a lehetősége, ezért informálódtam előtte.

Köszi a pénzel is a felvilágosítást, nem adok neki 3x akkora összeget akk.

Szóval akkor mielőtt elkezdjük a baba projektet, egyeztetek egy szülész orvossal.

Nem firtatom ezt itt akk tovább, a negatív válaszok elkerülése végett. Lényegtelen ki mit gondol, én így döntöttem...

2010. okt. 15. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!