Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszéssel való szülés....

Császármetszéssel való szülés. Hogy kell előre egyeztetni? (bőv. Lennt. )

Figyelt kérdés
Nos, a helyzet az, hogy kisbabát szeretnénk a párommal, de nem szülök természetes úton. Az orvossal való egyeztetés, és plusz juttatás után, megcsászároznak. Egyik barátnőm is így szült, de másik városban. Szóval teherbeesés előtt válasszak szülészorvost, és egyeztessek vele, vagy teherbeesés után is megoldható? Havi 20.000Ft-ot kapna, plusz 300.000Ft-ot, a császáros szülésért.
2010. okt. 15. 10:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
55%

Szia!

Szerintem is egyeztessetek teherbeesés előtt.

Rengeteg amit írsz, mármint az összeg, nem fognak ennyit kérni érte, nem kerül ez ennyibe!

Mielőbbi babavárást és gyors felépülést!

2010. okt. 15. 14:33
 12/23 anonim ***** válasza:
70%

A leszólások lekerülése végett írom csak,hogy ha tud valaki ilyen szinten normális orvost Szegeden vagy környékén,legyen szíves írni nekem privit.Pénzem nincs sok rá,de megoldanám nagy nehezen.Babaprojektben vagyunk és dokit keresek.

Bocsi,hogy nem a kérdésre válaszoltam,nem szoktam ilyet.

De nagyon megértelek.Saját testünkkel jogunk van azt csinálni,ami NEKÜNK jobb!

2010. okt. 15. 19:05
 13/23 A kérdező kommentje:
Én is Szegedi vagyok. :)
2010. okt. 15. 19:11
 14/23 anonim ***** válasza:
85%
Csajok azért csendben jegyzem meg, hogy én császáros voltam és míg a normál szülők megkapták kis vajúdás után az epdurált aztán szenvedtek a kitolásnál, pár órával később vígan szaladgáltak. Én meg 3 hétig kőkemény fájdalommal tudtam csak járni, felkelni az ágyból kész agyrém és nagyon nehéz így ellátni a babát. Nem feltétlen könnyebb egy császár, csak a médiában így híresült el. Amikor kimondták rám az áment, hogy császár akkor azzal nyugtattam magam, hogy legalább nem fog fájni, hisz minden híresség császároztatja magát. Csak épp arról nem szól a száma, hogy ők azért mert azonnal húznak eggyet a hasikájukon és full lapos hassal jönnek ki. Szal nagyot lehet ám bukni ezzel a dologgal, én 6 órával a műtét után azt hittem soha nem fogok felállni...soha..pedig kemény vagyok basszus, de sok volt az nekem.
2010. okt. 16. 13:24
 15/23 A kérdező kommentje:
Nekem szülsz már így ismerősöm mint írtam, rokonom is volt, az ismerősöm két napig, a rokonom egy pár óráig érezte a hasán a fájást. De ez alkat függő. elhiszem, sőt hallottam is, hogy van aki hetekig szenved. De én mindenképp császárral szülök. :)
2010. okt. 16. 17:15
 16/23 anonim ***** válasza:
Az első gyermek császármetszéssel történő szülése megnöveli a preeklampszia, a placenta previa (elöl tapadó méhlepény) és más terhességi szövődmények kockázatát a későbbi terhességek során.
2010. okt. 16. 17:29
 17/23 anonim ***** válasza:
76%

Birom az ilyen ismerősöm sé rokonomnak eddig fájt sztorikat!!!

Babám, elmondom neked, ha ennyire gyenge nő vagy, akkor császár után az első felállásnál azt se fogod tudni, fiú vagy-e vagy lány! Elkondolkodtál már, hogy ez hogyan zajlik??? Hogy mekkorát vágnak???

Az orvost pedig eltiltanám és lecsuknám!

2010. okt. 24. 01:37
 18/23 A kérdező kommentje:
Mind az amit rám mondtál az Te vagy "babám." :) És hogy miért? Mert azt hiszed csak az a helyes és jó, ahogy Te szültél, vagy amit Te csinálsz. Engem nem érdekel mit gondolsz, a véleményed elmondhatod, de az életembe nem szólhatsz bele. És ha megpukkadsz, akkor is császárral szülök. :) Az én testem. ÉS nem vágnak nagyot. Már nem abban az időben élünk, mikor a fél hasad felvágták. De értem is a reakciód, mert ha ezt nem tudtad, akkor eltudom képzelni mennyi idős lehetsz, és így érthető a maradi gondolkodásod, és a "csak ez a helyes" világképed.
2010. okt. 24. 11:00
 19/23 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy nem csak a te tested! A babáé is, őt is éhetik a császár szövödményei! Nem véletlen jön át egy szűk helyen, de a te döntésed, de mielött így döntesz írd be a keresőbe: A császármetszés szövődményei újszülöttnél!
2010. okt. 24. 14:08
 20/23 A kérdező kommentje:
Nem mielőtt így döntök, mert így döntöttem.
2010. okt. 24. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!