Mikor induljak a kórházba?
Én akkor mentem be amikor már feküdni sem bírtam. 5 perces fajasokkal. Nekünk 20 percre volt a kórház, de mire beertunk már 2 percesek voltak.
Szóval szerintem ha egy kicsit kezd rendszerezodni, akkor én mennék, vagy ha már nagyon fáj.
Mi rendszeres 5 perces fajasokkal indultunk a kórházba. A kórház tőlünk 35 km. Viszonylag hamar rendszereződtek, este 10kor jöttek az első fajasok , éjjel 3kor indultunk is. De még így is csak délután 2re lett meg a kislányunk. Viszont első baba volt.
Második első fájástól számítva 2 óra 45 perc alatt lett meg. De őt inditották.
Kíváncsi leszek most hogyan alakul. (34+5 hkm)
Azt tanácsolom neked ,hogy várd meg míg szépen beáll. Rendszereződik. 5 perces fajasokkal indulnék amúgy szintén.
Már biztosan nem aktuális, remélem már hamarosan babázhatsz és minden jól megy.🙂
Ha más olvassa: tőlünk a kórház forgalom nélkül 26 perc, 18 km volt. A szülésznőm azt mondta, hogy 5-8 perces fájásokkal induljak. Ha ráhallgatok félúton megszülök. Első gyereknél enyhe pici, folyamatos menstruációs görcs érzés után brutál 3 perces fájásaim lettek, így indult a vajúdás. A világom nem tudtam, úgy fájt. A szerencsém az volt, hogy pont a kórházban voltam, hogy megindítsák a szülésem, mert cukros voltam. Hát nem kellett. Én legközelebb biztosan nem várnék, inkább szenvednék a váróban, minthogy megszüljek a kocsiban.
A biztonság kedvéért a helyedben bemennék, elég messze van a kórház.
#6: nekem is stabil 5-8 percet mondott a másodiknál az orvos. Ez egész a kitolásig nem teljesült. Úgy kellett elsóhajtanom a kitolásokat és így is épp, hogy a kórházba érve született a baba, pedig 10 perc sincs tőlünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!