Császár után milyen formájú maradt a hasatok?
Figyelt kérdés
Nem a nagyságra értem,az akkora amekkora,én már nem szoptatok,de nem is tornázom,és van pocak,de az nem zavar.Ami zavar,hogy a köldökömnél beesik,és ettől olyan hülye formája lett a hasamnak.2008. dec. 31. 15:53
1/4 anonim válasza:
Én is császárral szültem (vízszintesen vágtak), de majdnem ugyanolyanra visszaváltozott, amilyen volt. Annyi a különbség, hogy az a jellegzetes hasformám lett, ami minden már szült nőnek (még Rubint Rékának is) van. Nem tudom, mi lehet az a beesés a köldöködnél, nem hiszem, hogy a császármetszés miatt van, inkább csak a terhességkor ahogy nyúlt a hasad, történt valami, hacsak nem függőlegesen vágtak, mert arról nem tudok nyilatkozni. Nekem a hasam formája a szülés után 1,5-2 évvel érte el a végleges formáját, valószínűleg neked is alakul még, ha nem telt el már sok idő azóta.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, 5 hónapja volt,és nekem is vízszintben vágtak.Akkor még talán alakulhat.
2008. dec. 31. 16:36
3/4 anonim válasza:
Nekem is olyan köldöknél beesős formája volt a hasamnak pár hónapig, de azután visszaalakult olyanná amilyen terhesség elött volt. Biztos neked is vissza fog alakulni, csak gondolom ez mindenkinél más-más időt vesz igénybe.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a bíztatást!
2009. jan. 2. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!