Debreceni Klinika apás szülés hogyan működik?
Én tavaly szültem, azt mondták hogy a covid óta már nincs. Illetve nem csak a covid miatt, hanem a klinika és a kenézy összevonása miatt, annyira sok a kismama, hogy szükség van a vip szobák kórtermesítésére. Amúgy a 2 ágyas nem vészes egyáltalán. Legalább volt kihez szólni, meg volt aki szemmel tartotta a babámat amíg a fürdőt használtam gyorsan.
Az meg hogy a párod mikortól mehet be a szülésre, az attól függ hogy mennyien vannak. Ha nagyon sokan, akkor csak a kitolásra, addig kint várakozik. Ha viszonylag kevesen, akkor vajúdás közben is melletted lehet.
Semmilyen tanfolyam nem szükséges és valóban adnak ruhát is, szóval felesleges apás szülő szettet venni.
Köszönöm az infókat mindenkinek.
4 - Sajnos nem tudja, mert nem Debrecen környékén élek.
6 - Megkérdezem majd az orvosom, hogy mehetek-e oda. A sima klinikán találkozom vele legközelebb az utolsó NST-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!