Akik mostanában adtak életet a babájuknak Debrecenben azoktól szeretnék kérdezni ?
8 hónapja szültem a klinikán.
Első baba, nincs összehasonlítási alapom, de összességében elégedett voltam.
Nagyon nehezen indult be a szülés, 36. héten kerültem be idő előtti burokrepedéssel, és hiàba indították, csak 3 nap múlva lett meg a baba.
Az jó volt, hogy mivel nem akartam császárt, így türelmesen vártak, ameddig lehetett. Viszont a sok vàltás alatt valahol elveszett az infó, hogy nekem csak felül volt egy kis repedésem, tehát burkot kellett volna már rég repeszteni...
Mikor erre rájöttek, onnantól màr kb. 12 óra alatt le is ment az egész :) /Előtte nem voltak fájdalmaim, bár a gép mutatta a fájásokat./
Én magánba vagy külön szobába nem szívesen mentem volna egyébként, örültem a szobatársaknak, segíteni is tudtunk egymásnak, ez első babával megnyugtató volt, hogy mindig van mellettem valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!